Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettem, hogy önkielégítést végez, most mi legyen?
Szóval egy fiú barátomnál alszok néha (nem járunk, csak barát). Nagyon kedvelem. Nos, egy szobában aludtunk külön ágyon többször is, és este is hallottam a 'cuppogást'(már kétszer is), meg reggel, mikor felkeltem, akkor még úgy csináltam, mintha aludnék, de láttam, hogy éppen recskázott. Persze ki volt takarva a lényeg, mert háttal volt nekem, úgy feküdt.
Na, és egyébként intelligens fiú (25 éves), és nem értem, hogy miért nem tud kimenni a WC-re hokizni. Engem ez a dolog már kezd idegesíteni. Tudom, hogy a fiúknak ez szükséglet, de miért pont előttem? Nem akarok utalgatni neki ilyen témában, mert abból rögtön rájönne, hogy tudom, hogy mit tett. 20/L
Hát már ne haragudj, de egy nőnek nem szükséglet, hogy maszturbáljon?
Szerintem eléggé felháborító, hogy ott vagy nála, ő meg ott veri magának. Elég gáz.
Könnyíts Te raja,akkor majd nem csinál ilyet.
Egy jó barátért mindent!
Köszönöm az "értelmes" válaszokat.
Én úgy gondoltam, hogy a férfiak libidója kicsit nagyobb, mint a nőké, általában. Vagy tévedek? A legtöbb lánynak szerintem nincs szüksége napi kétszeri önkielégítésre.
Az ő házában...ja, szerintem attól, hogy az ő házában vagyunk (egyébként nem az övé, mert albérlet), attól még vannak illemszabályok. Nekem ő nem tetszik, tehát nem fogok könnyíteni rajta. Egy nagyon jó barátra leltem benne, de nem akarok kiábrándulni emiatt.
Nem az a problémám, hogy mit csinált, hanem az, hogy rizikózott, hogy előttem teszi azt. Ezért nem akarom kerülni az ottalvásokat, mert abban a társaságban jól érzem magamat. Érthető nagyjából?
A legtöbb férfinak sincs szüksége napi 2 önkielégítésre, én pl. 2 hét alatt verem ki 2-szer.
Csak azért tűnik úgy, hogy a férfiak jobban vágynak a kielégülésre, mert egy nő gyakorlatilag akkor szexel amikor akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!