Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észrevettem, hogy önkielégítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem, hogy önkielégítést végez, most mi legyen?

Figyelt kérdés

Szóval egy fiú barátomnál alszok néha (nem járunk, csak barát). Nagyon kedvelem. Nos, egy szobában aludtunk külön ágyon többször is, és este is hallottam a 'cuppogást'(már kétszer is), meg reggel, mikor felkeltem, akkor még úgy csináltam, mintha aludnék, de láttam, hogy éppen recskázott. Persze ki volt takarva a lényeg, mert háttal volt nekem, úgy feküdt.

Na, és egyébként intelligens fiú (25 éves), és nem értem, hogy miért nem tud kimenni a WC-re hokizni. Engem ez a dolog már kezd idegesíteni. Tudom, hogy a fiúknak ez szükséglet, de miért pont előttem? Nem akarok utalgatni neki ilyen témában, mert abból rögtön rájönne, hogy tudom, hogy mit tett. 20/L

2011. ápr. 19. 19:42
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
Jaj de hisztis vagy. Én a srác helyében kidobnálak .. ruha nélkül
2011. ápr. 19. 20:21
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen igazad van, ez bunkóság. Attól, hogy az ember otthon van, még vannak bizonyos illemszabályok. Vagy ti ha vendégségbe mentek azt is szótlanul nézitek, ha esetleg a vendéglátó a vacsoraasztal közepére szarik?

Szerintem is játszd el, hogy felébredsz, vagy utalj rá, hogy sokszor félálomban fekszel és mindent hallasz.

2011. ápr. 19. 20:23
 23/44 anonim ***** válasza:

Értelmes ember ilyet a csajbarátja, meg senki előtt sem. Én teljes mértékben megértem a problémád, tényleg eléggé undorító lehet. Szerintem ezt burkoltan meg lehet beszélni, hozd valahogy szóba a maszturbálást és említsd neki, hogy mennyire undorítónak találod az ilyet, és hogy ha ilyet csinálnának előtted, mennyire kiábrándító lenne, még egy baráttól is. Nem kell ezt konkrétan neki címezni, elég általánosságban mondani, meg fogja érteni. Ha valóban intelligens, akkor nem csinálja utána. Ha ennek ellenére is csinálja, akkor meg szerintem nyugodtan megemlítheted neki, barátok közt meg lehet az ilyet beszélni.

20/F

2011. ápr. 19. 20:26
 24/44 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig ne aludj olyan emberrel egy szobában, akit nem tudsz elviselni. Kis túlzással a WC-ben önkielégítést végezni olyan, mintha abban a helyiségben rendeznéd be az ebédlődet. A WC nem erre a tevékenységre készült. Az ember a saját ágyában ezt bármikor megteheti. Hol, máshol tegye? Mindenkinek tisztelnie kell a másik ember magánszféráját, ha nem akarsz tőle semmit, akkor hagyd békén. Ha ennek a srácnak lenne egy új barátnője, egy szerelme, akivel ott szeretkezne a saját ágyában, akkor te hallgatnád amit ott lihegnek és sikítoznak. Vagy idejönnél panaszkodni, hogy a srác szerinted kétszer is túl mélyre behatolt a barátnőjébe, és ez illetlen dolog.
2011. ápr. 19. 20:42
 25/44 A kérdező kommentje:

Utolsónak: Neked nem valami magas az érzelmi intelligenciád.:)

Egyrészt, honnan tudnám előre, hogy nem tudom elviselni elalvás környékén, amikor nappal nagyon kedvelem őt.

Miért kéne békén hagyjam, amikor ő mondta, hogy ne aggódjak az ő lelki állapota miatt. Ne féltsem, hogy esetleg belém szeret, és összetöröm a szívét. Akkor miért ne barátkoznék vele, ha ő kibírja?

Valamint, az nem is a saját ágya volt, hanem az albérletes társáé, és én voltam az ő ágyában, de ez mellékes.

Egy szerelmes párral meg egy hülye megy egy szobába, de amíg nincs vele csaj, addig azt szeretném, hogy ne szerelmeskedjen önmagával, amikor én gyanútlanul ébredezek...

2011. ápr. 19. 20:51
 26/44 anonim ***** válasza:

"említsd neki, hogy mennyire undorítónak találod az ilyet, és hogy ha ilyet csinálnának előtted, mennyire kiábrándító lenne, még egy baráttól is. Nem kell ezt konkrétan neki címezni"

:D

gratulálok, kicsit sem levágós;)

A kérdezőnek pedig:

-ne gyere állandóan az intelligenciával, ha te sem bővelkedsz benne

-jóízlésű, egészséges ember nem csapja ki a brét "társaságban"

-beszélj vele(ne burkoltan), ha tényleg jó barátod, akkor meg fogja érteni és többet nem csinál ilyet

-ha pedig ezen kiakad és megsértődik, akkor egy komolytalan ember és nem érdemli meg a "nemes" társaságot:)

2011. ápr. 19. 21:11
 27/44 anonim ***** válasza:

1. Perverz, és valszeg direkt azt élvezi, hogy ott vagy, mellesleg meg akar ****** de nem lehet, ez van.

2. Ha tényleg annyira jó barátok vagytok, akkor meg tudnátok beszélni. Én egy ideig legjobb barátommal laktam, volt, hogy megjegyeztem, hogy halkabban vigadjon nővel, vagy magával.

3. Tegyél egy kedves megjegyzést, hogy ha marok marcsával ilyen röviden végez, akkor mit csinálna egy igazi nővel... na ez eléggé lehűtené. Kicsit éretlenül állsz a dologhoz, vedd poénra, ha tényleg barátok vagytok, és csak barátok, akkor simán. Ha meg nem, akkor sok értelme nincs a dolognak, ne aludj vele kettesben.

Amúgy meg most milyen megoldást akarsz? Nem akarod, hogy csinálja. Nem akarsz vele beszélni. Akkor menj el valami hipnotizőrhöz, és kérd meg, hogy szálljon az agyába. Vagy keress neki egy csajt.

2011. ápr. 19. 21:39
 28/44 anonim ***** válasza:
meglepőek a válaszok. ha én vendégségbe megyek, tiszteljenek már meg annyival hogy nem előttem maszturbálnak... ez egyszerűen felfoghatatlan nekem, nem azért mert prűd vagyok, de ez magán, intim dolog és baromi illetlen a másik előtt csinálni, nekem lesülne a bőr a képemről. hát, én biztos nem hagynám szó nélkül. ha legközelebb csinálja, sztem nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy mégis ezt hogy képzeli. oké, h az ő lakása, de istenem... :D
2011. ápr. 19. 21:49
 29/44 anonim ***** válasza:
Ti nem vagytok barátok, legfeljebb ismerősök. Ha a kényszer úgy hozza, hogy egy idegennel egy szobában kell aludni egy éjszaka, az ember ezt valahogy kibírja. Egy lány ne lakjon egy szobában a nappalos fiú ismerősével. Ilyen barátság nincs, te beteges vagy, ha ilyen egyszerű dolgot képtelen vagy megérteni. Mindenkinek joga van a magánélethez. Kell legyen egy embernek olyan hely, az ágya, ahol elengedheti magát, és nem kell megfelelnie egy idegen ember elvárásainak. Még a börtönben a raboknak is van ennyi terük.
2011. ápr. 19. 21:58
 30/44 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek. Már miért ne lehetnék intelligens, attól, hogy túlérzékeny vagyok és emellett tanácstalan?

Utolsónak. Úgy nem akarok beszélni vele, hogy : "Figyelj, valamit meg kell beszélnünk." A nemes cél érdekében maximum egy legjobb barátot bántanék meg, de mi nem vagyunk legjobb barátok... Egyébként, ha beszélnék vele, még én jönnék ki prűdnek, ezt meg nem hagynám annyiban, és nyíltabban beszélnék a dologról=>veszekedés lenne, és mindketten megbántódnánk. Tudom, hogy túlkomplikálok mindent, de én csak diplomatikusan szeretném elintézni a dolgot, hogy ő se és én se érezzük magunkat kellemetlenül. Nem akarok közvetlenül szembesülni azzal, hogy valaki esetleg éppen rám gondolva veri, lehet, hogy nem, de ki tudja. Felőlem fantáziáljon rólam, csak ne az én közelemben tegye. Nem vagyok prűd, csak rohadtul idegesít már, hogy nem lehetnek barátaim, mert nő és nő rivalizál, és mert a férfi odalesz értem, amikor én nem akarom. Lehet, hogy a srác azt hiszi, hogy így majd elcsábít, de téved. Ha olyan fiú csinálná a dolgot, akihez tudok vonzódni, akkor persze még segítettem volna is neki, de így... Tisztán és érthetően kifejeztem, hogy nekem mindenki más kell, csak nem ő. (Más fiúkról beszélek neki, meg arról, hogy: de jaj, mi lesz, ha majd te is érezni fogsz, mint a többi fiú, akiket kikosaraztam? Erre ő mondja, hogy ne aggódjak. Biztos azt hiszi, hogy ha kitartó, akkor van remény. Esetében sajnos nem.)

Éretlenül állok hozzá? Ezzel nem értek egyet. Szerintem itt sokan meg értetlenül. Nem tudtok együtt érezni? Frusztrált ez a helyzet, és idejöttem a GYK-ra, mert tudtommal ez az az oldal, ahol feltehetek olyan kérdést is, amit máshol nem mertem. Na.:D Most már nem akarok többet magyarázkodni a "válaszolók" illetve inkább támadóknak. Aki megértette a problémámat, és tanácsot adott, annak köszönöm, megvilágosodtam!:)

2011. ápr. 19. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!