Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észrevettem, hogy önkielégítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem, hogy önkielégítést végez, most mi legyen?

Figyelt kérdés

Szóval egy fiú barátomnál alszok néha (nem járunk, csak barát). Nagyon kedvelem. Nos, egy szobában aludtunk külön ágyon többször is, és este is hallottam a 'cuppogást'(már kétszer is), meg reggel, mikor felkeltem, akkor még úgy csináltam, mintha aludnék, de láttam, hogy éppen recskázott. Persze ki volt takarva a lényeg, mert háttal volt nekem, úgy feküdt.

Na, és egyébként intelligens fiú (25 éves), és nem értem, hogy miért nem tud kimenni a WC-re hokizni. Engem ez a dolog már kezd idegesíteni. Tudom, hogy a fiúknak ez szükséglet, de miért pont előttem? Nem akarok utalgatni neki ilyen témában, mert abból rögtön rájönne, hogy tudom, hogy mit tett. 20/L

2011. ápr. 19. 19:42
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Úr Isten! Hogy itt mennyi hülye van!

Egy nő nem akkor szexel, amikor akar, mivel egy nő sem azzal szexelhet, akivel akar. Én is szeretnék szexelni, csakhogy akivel szeretném, az velem nem. Nincs rá lehetőségem, mert nem járunk. Akkor most miről beszélünk? Szeretném, ha nem csak önbizalom-hiányos kis tini fiúk írnának, hanem érett felnőttek is.

2011. ápr. 19. 20:02
 12/44 anonim ***** válasza:

ha már megengedi h nála aludjál, akk ne hisztizz ilyenekért. az gázabb lenne ha közvetlenül melletted csinálná...szval jah, lehetne rosszabb is...

megoldás: ne aludj nála, ha nem tudod elviselni.

2011. ápr. 19. 20:04
 13/44 anonim ***** válasza:
Csináld te is magadnak,és akkor fifti-fifti.
2011. ápr. 19. 20:05
 14/44 A kérdező kommentje:

Nem hallgatóztam. Síri csöndben sajnos kiélesedik a hallásom, pláne, amikor aludni akarok. Nem tehetek róla.

Még egyszer megkérdem. Te nem félnél, hogy észrevesz egy igen jó lány barátod, miközben hokizol VELE EGY SZOBÁBAN, és tudod, hogy a ti kapcsolatotok főleg értelmi szálon fut (tehát, hogy szeretjük egymás értelmességét, hogy jól el tudunk beszélgetni, egy hullámhosszon vagyunk).

A WC-zés az más tészta, mint a maszturbálás. Pisilni meg székelni a WC-n szokás, és azt se mások előtt teszed, nem egy szobában. A szexualitás kicsit más téma. Szerintem jobban megdöbbennél, ha az utcán mennél, és egy emberke éppen a farkát verné nyilvánosan, mintha mennél, és egy ember nyilvánosan sz@rna. Melyiken háborodnál fel jobban? Na?:)

2011. ápr. 19. 20:07
 15/44 anonim ***** válasza:
Érett felnőttek nem járnak ide, nem csinálnak problémát egy ilyen kis szirszarból.
2011. ápr. 19. 20:08
 16/44 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szeretne megdugni,de te nem veszed a lapot.

Nincs fiú-lány barátság.

2011. ápr. 19. 20:10
 17/44 A kérdező kommentje:
De problémázok, mert bennem kettős érzelmeket váltott ki ez a dolog, és nem tudom feldolgozni, mert valószínűleg tetszek a srácnak, és mindig belegondolok, hogy esetleg rám gondol közben, és kiráz a hideg. Oké, az nem baj, ha rám gondol, mert ez valszeg már megtörtént, ezen nem akadok ki. De amikor ott a közelemben csinálja, kiver a víz, mert akkor másra nem is tudok gondolni.
2011. ápr. 19. 20:11
 18/44 anonim ***** válasza:
Akkor tégy úgy mintha felriadnál, és kérdezd meg, hogy hallja -e ezt a zajt..
2011. ápr. 19. 20:14
 19/44 A kérdező kommentje:
Én is mindig mondom neki, hogy nincs fiú-lány barátság, és hogy aggódok érte, de ő mindig azt mondja erre, hogy ne aggódjak érte. Tényleg nem akarom megbántani, viszont akkor nem fogok ott aludni jó darabig, csak akkor idővel kibukik a dolog. Mindegy. Köszönöm a segítséget... A válaszok szerint intézzem el olyan egyszerűen, mint bármelyik más egyszerű egyén.
2011. ápr. 19. 20:16
 20/44 A kérdező kommentje:
Na! Utolsó! Ez jó tipp!:D Köszi!
2011. ápr. 19. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!