Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este rajtakaptam a 17 éves lányomat, hogy az én villanyborotvámmal borotválta a punciját. Szerintetek mit tegyek? 41F
Nekem meg muterom használja muffjára az én borotvámat:'(((
17F
"sztem egy 41 éves férfi a punci helyett vaginát ír... és akkor mivan ha borotválja, biztos már betették neki százan, meg még százan a kukit a szájába, és nem akarja hogy meglássák a kanos fiukák a szőrős VAGINÁT"
Loool, ezen majd besz.rtam... :D:D
1, egy 41 éves férfi simán mondhat puncit ha a saját lányáról beszél, mert hiába van a csajszi olyan korban, h borotválja, attól még mindig az ő kicsi lánya marad, akinek pincija van és nem p.nája, vagy egyéb (gondolom a "nemiszervet" túl idegennek találta a kedves kérdező, megértem :) )
2, a punci NEM egyenlő a vaginával... (vagina = hüvely)
3, a szexuális szokásokkal kapcsolatban ne magadból indulj már ki.....
4, a 2. pontból levezetve érdekes lenne, ha egy nőnek szőrös lenne a VAGINÁja... magyarul belül a hüvelye...
És végül kedves kérdező :)
Én soha nem használnám apu borotváját, ez biztos. Gondolom a lányodnak nincs annyi "zsebpénze" hogy elektromos női borotvát vegyen magának, viszont én magam is tudom, mien mikor a pengés borotvától (Gillette Venus Embrace, szal nem is a legratyibbat használom...) kipattog a bőr az érzékeny területeken, kellemetlen, fáj, piros, és esztétikailag sem a legjobb, ráadásul meg kell várni, hogy teljesen elmúljanak, mert ha arra 2 nap múlva ráborotvál, elönti a vér a tusolót XDXD szóval igazság szerint megértem, hogy miért folyamodott ehhez a lányod :D
Persze van megoldás. Több is. xd
a, ha neki megfelel (és mért ne felelne, ha eddig is ezt használta) add a lányodnak a borotvát, és vegyél magadnak másikat
b, vegyél a lányodnak egy klassz női borotvát, ha igazán jót akarsz neki, mert azt úgy találták ki, hogy kicsit kisebb a feje, vagy adnak hozzá egy egész kicsit, hogy a nehezebben elérhető érzékeny helyeket is jól lenyírja ;)
Szép jó éjszakát mindenkinek! :)
21/L
Hoppsz, írtam egy kisnovellát, de két dolog azért kimaradt... xd
1, (még kedves szőrös-vagina pajtásunk hozzászólásához kapcsolódóan...) a szóban forgó apukánk problémája nem az volt, hogy a lánya 17 évesen borotválja (valljuk be, nem is sok köze lenne hozzá...), hanem hogy az Ő borotvájával végezte mindezt, titokban
2, ha idegenkedsz attól, hogy az arcodon (vagy itt-ott) használd azt a borotvafejet amivel a lányod borotválta magát, vegyél gyógyszertárban tiszta alkoholt, és fertőtlenítsd le, de előtte kérd meg a lányod, hogy ne használja többet (s ennek érdekében, vegyetek neki másikat)
na most már tényleg befejeztem xd
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!