Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap este rajtakaptam a 17...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este rajtakaptam a 17 éves lányomat, hogy az én villanyborotvámmal borotválta a punciját. Szerintetek mit tegyek? 41F

Figyelt kérdés
Azt hittem nincs senki a fürdőszobában, és benyitottam. Mindketten nagyon meglepődtünk. Kérdeztem miért a villanyborotvával csinálja, azt mondta,hogy ettől nem pattog ki neki, és már két hónapja ezt használja. Én nem is vettem észre. Szerintetek mit tegyek? Többet már nem szeretném azt használni. Vegyek magamnak másikat?
2011. ápr. 19. 11:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Jaj hát gondolom pelusoztad is eleget és akkor még semmi nem zavart. Szóval szerintem ez nem gond. Max mosd le előtte és kész. A lányok találékonyak, örülj, hogy a tied sem egy elveszett lélek.:)
2011. máj. 9. 18:27
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem meg muterom használja muffjára az én borotvámat:'(((

17F

2011. máj. 9. 18:29
 33/36 anonim ***** válasza:

"sztem egy 41 éves férfi a punci helyett vaginát ír... és akkor mivan ha borotválja, biztos már betették neki százan, meg még százan a kukit a szájába, és nem akarja hogy meglássák a kanos fiukák a szőrős VAGINÁT"

Loool, ezen majd besz.rtam... :D:D

1, egy 41 éves férfi simán mondhat puncit ha a saját lányáról beszél, mert hiába van a csajszi olyan korban, h borotválja, attól még mindig az ő kicsi lánya marad, akinek pincija van és nem p.nája, vagy egyéb (gondolom a "nemiszervet" túl idegennek találta a kedves kérdező, megértem :) )

2, a punci NEM egyenlő a vaginával... (vagina = hüvely)

3, a szexuális szokásokkal kapcsolatban ne magadból indulj már ki.....

4, a 2. pontból levezetve érdekes lenne, ha egy nőnek szőrös lenne a VAGINÁja... magyarul belül a hüvelye...

És végül kedves kérdező :)

Én soha nem használnám apu borotváját, ez biztos. Gondolom a lányodnak nincs annyi "zsebpénze" hogy elektromos női borotvát vegyen magának, viszont én magam is tudom, mien mikor a pengés borotvától (Gillette Venus Embrace, szal nem is a legratyibbat használom...) kipattog a bőr az érzékeny területeken, kellemetlen, fáj, piros, és esztétikailag sem a legjobb, ráadásul meg kell várni, hogy teljesen elmúljanak, mert ha arra 2 nap múlva ráborotvál, elönti a vér a tusolót XDXD szóval igazság szerint megértem, hogy miért folyamodott ehhez a lányod :D

Persze van megoldás. Több is. xd

a, ha neki megfelel (és mért ne felelne, ha eddig is ezt használta) add a lányodnak a borotvát, és vegyél magadnak másikat

b, vegyél a lányodnak egy klassz női borotvát, ha igazán jót akarsz neki, mert azt úgy találták ki, hogy kicsit kisebb a feje, vagy adnak hozzá egy egész kicsit, hogy a nehezebben elérhető érzékeny helyeket is jól lenyírja ;)

Szép jó éjszakát mindenkinek! :)

21/L

2011. máj. 25. 00:04
 34/36 anonim ***** válasza:

Hoppsz, írtam egy kisnovellát, de két dolog azért kimaradt... xd

1, (még kedves szőrös-vagina pajtásunk hozzászólásához kapcsolódóan...) a szóban forgó apukánk problémája nem az volt, hogy a lánya 17 évesen borotválja (valljuk be, nem is sok köze lenne hozzá...), hanem hogy az Ő borotvájával végezte mindezt, titokban

2, ha idegenkedsz attól, hogy az arcodon (vagy itt-ott) használd azt a borotvafejet amivel a lányod borotválta magát, vegyél gyógyszertárban tiszta alkoholt, és fertőtlenítsd le, de előtte kérd meg a lányod, hogy ne használja többet (s ennek érdekében, vegyetek neki másikat)

na most már tényleg befejeztem xd

2011. máj. 25. 00:12
 35/36 anonim válasza:
gondolom fantáziál egy embercsajról, és talált egy lyukat is hozzá XD
2011. aug. 6. 12:13
 36/36 anonim ***** válasza:
vegyél neki sajátot.
2012. jan. 30. 21:02
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!