Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap este rajtakaptam a 17...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este rajtakaptam a 17 éves lányomat, hogy az én villanyborotvámmal borotválta a punciját. Szerintetek mit tegyek? 41F

Figyelt kérdés
Azt hittem nincs senki a fürdőszobában, és benyitottam. Mindketten nagyon meglepődtünk. Kérdeztem miért a villanyborotvával csinálja, azt mondta,hogy ettől nem pattog ki neki, és már két hónapja ezt használja. Én nem is vettem észre. Szerintetek mit tegyek? Többet már nem szeretném azt használni. Vegyek magamnak másikat?
2011. ápr. 19. 11:02
1 2 3 4
 1/36 Kingaa1 ***** válasza:
96%
igen kedves kérdez, végy magadnak másikat...
2011. ápr. 19. 11:04
 2/36 anonim ***** válasza:
95%
igen vegyél másikat ezt meg add oda a lányodnak
2011. ápr. 19. 11:04
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Családban marad :D Max tisztítsd meg mielőtt használod, ha vízálló akkor ez könnyen fog menni. Ha nem akarod akkor annyi hogy veszel egy másikat.
2011. ápr. 19. 11:05
 4/36 anonim ***** válasza:
82%
Bocs! Hogy erre, hogy jöttél rá, hogy vegyél magadnak egy másikat?
2011. ápr. 19. 11:09
 5/36 A kérdező kommentje:
Egyébként ez mennyire gyakori, hogy a nők villanyborotvával borotválják a puncijukat? A feleségem csak néha borotválja le, de pengés borotvával.
2011. ápr. 19. 11:24
 6/36 anonim ***** válasza:
78%

xD Ez nagyon vicces kérdés, és a válaszok is.

Ilyet.. bakker xD xD :D

És a lányod nem zavarta,hogy látod, ahogy borotválja?

2011. ápr. 19. 11:30
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is villanyborotvát használok. Igaz, én vettem magamnak egy direkt nőit. De a párom három fejes borotvája azért jobb.... :)

És valóban, a pengéstől cefetül kipattogok, a gyantát nem bírja a bőröm, az epilátor meg sz.rt se ér nekem, a szőrtelenítőkrém irritál.

Te vegyél magadnak másikat,azt meg add a lányodnak.

34/N

2011. ápr. 19. 11:30
 8/36 anonim ***** válasza:
89%
Venned kell másik borotvát magadnak.
2011. ápr. 19. 11:37
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori. Vegyél magadnak ujjat. Még nősz is a lányod szemében.
2011. ápr. 19. 11:41
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél másikat! DE, többet ne hagyd elöl az újat, mert ezek a nők ravaszak, és inkább használják azt, ami jobban néz ki.

A nőkben van egy késztetés, hogy használják, ami nem az övék. Szóval biztos, ami biztos!

2011. ápr. 19. 11:48
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!