Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tegnap este rajtakaptam a 17...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este rajtakaptam a 17 éves lányomat, hogy az én villanyborotvámmal borotválta a punciját. Szerintetek mit tegyek? 41F

Figyelt kérdés
Azt hittem nincs senki a fürdőszobában, és benyitottam. Mindketten nagyon meglepődtünk. Kérdeztem miért a villanyborotvával csinálja, azt mondta,hogy ettől nem pattog ki neki, és már két hónapja ezt használja. Én nem is vettem észre. Szerintetek mit tegyek? Többet már nem szeretném azt használni. Vegyek magamnak másikat?
2011. ápr. 19. 11:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
muszáj lesz de am jó ha sima suna
2011. máj. 9. 15:45
 22/36 anonim ***** válasza:
44%
sztem egy 41 éves férfi a punci helyett vaginát ír... és akkor mivan ha borotválja, biztos már betették neki százan, meg még százan a kukit a szájába, és nem akarja hogy meglássák a kanos fiukák a szőrős VAGINÁT
2011. máj. 9. 15:51
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
A lányodnak vegyél újat... vagy inkább beszéljen a feleségeddel, vagy valami, hogy ne a tijedet használja..
2011. máj. 9. 15:52
 24/36 anonim ***** válasza:
sztem az a legjobb, ha ezt nekiadod...te pedig veszel 1 másikat, és azt elrejted előle. hátha tényleg jobban megtetszik neki az új :D
2011. máj. 9. 16:08
 25/36 anonim ***** válasza:
mit kell ebből téll. ekkora űgyet csinálni azt a borotva megy a kukába magadnak veszel egy újat a lányodnak meg veszel egy nőiborotvát:) azt ennyi:) am szerinttem szégyelős a lányod ilyen téren....beszéljéttek meg (most az ányára gondolok meg a lányára h ink. ők beszéljenek ilyenekről)
2011. máj. 9. 16:10
 26/36 anonim ***** válasza:

Tisztelt ma 15:17 és 15:18-as hozzászóló!

:-DDDDDDD

A kérdezőnek pedig: szerintem ne borotválkozz, aztán alapíts egy ZZ Top Tribute bandát!

2011. máj. 9. 16:11
 27/36 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnt fel, hogy mit keres ez a kérdés a szexualitás témakörben? Talán húzogatod a lányodat? Vagy a villanyborotváddal maszturbált?
2011. máj. 9. 16:16
 28/36 anonim ***** válasza:
gondolom az a legérdekessebb témakör:)
2011. máj. 9. 16:19
 29/36 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj ebből nagy ügyet....Ha van rá lehetőséged hogy megmosd a borotvát akkor nem kell ujjat venned(hisz ugyis a lányod)De ha finnyás vagy...vegél egy ujjat..
2011. máj. 9. 18:08
 30/36 anonim válasza:
Jah és ha már két hónapig ezt használtad....Olyan mind1..
2011. máj. 9. 18:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!