Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este rajtakaptam a 17 éves lányomat, hogy az én villanyborotvámmal borotválta a punciját. Szerintetek mit tegyek? 41F
Figyelt kérdés
Azt hittem nincs senki a fürdőszobában, és benyitottam. Mindketten nagyon meglepődtünk. Kérdeztem miért a villanyborotvával csinálja, azt mondta,hogy ettől nem pattog ki neki, és már két hónapja ezt használja. Én nem is vettem észre. Szerintetek mit tegyek? Többet már nem szeretném azt használni. Vegyek magamnak másikat?2011. ápr. 19. 11:02
11/36 anonim válasza:
Szerintem is vegyél másikat :D Azért ez elég nagy bunkóság volt a lányodtól :D Igazán szólhatott volna, mielőtt a bajszodat borotválod vele :DDDD
12/36 anonim válasza:
Ja és hogy mennyire gyakori, passzolom. Én nagyon béna vagyok, rendszeresen elvágom a lábam a borotvával, de 10 cm hosszan, mire észreveszem, viszont sosem használnám apa borotváját,az azért mégiscsak az övé. :D
14/36 anonim válasza:
Vicces szitu.:) De szerintem annyira nem kell neki nagy feneket keríteni, mégis csak a lányod használta, még akkor is ha a punciját borotválta vele... Tök mind1.
De vegyél egy másikat, vagy neki vegyél inkább egy újat.
15/36 anonim válasza:
Apa nem tesz ilyen kérdést a lányáról! Én is apa vagyok és van egy 16 éves lányom. Nem foglalkozom azzal, hogy borotválja vagy nem. Ha mégis tenné a villanyborotvámmal hát istemem bumm, megborotválta és kész! A lányom, vér a véremböl! Pelenkáztam is anno. Ezért tutti nem dobnám ki a borotvámat. Föleg nem adnám neki oda és vennék egy másikat. Hogy lányom mostmár borotválhatod neked adom a villanyos beretvámat. Jó kopaszítást! Pár napra elraknám a borotvámat és szólnék az anyjának, hogy a gyereke intéze a zsebpénzéböl a kozmetikái kiadásait.
16/36 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért csináltál ebből problémát.
Én a helyedben megkérdezném tőle, hogy esetleg vegyünk-e egy hasonló borotvát neki is. De ha ez ekkora gond neked, akkor add oda neki és magadnak vegyél egy másikat. (42F és nekem is van lányom.)
17/36 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy a nők miért nyúlják le a férfiak borotváját és teszik tönkre. Miért nem képesek venni egy sajátot? Ja persze, a másét könnyebb elb.szni.
18/36 anonim válasza:
Bosszubol tisztitsd meg a segged a fogkefejevel...
19/36 anonim válasza:
Apa!Most miért kell itt égetned mindenki elött?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!