Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen érzés egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen érzés egy farok? Én már sok puncit kipróbáltam. Mind más izü volt. Nem mondom hogy rossz, de más!

Figyelt kérdés
Olyan csajok váleményére vagyok kiváncsi, akiknek van tapasztalata. Szval minden farok egyforma izű?
2009. márc. 3. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
NEm tudom.Nem voltam még MINDEN FAROKKAL
2009. márc. 3. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
igen,mindegyik más ízű/sós/de van amelyikben van egy csepp cukor iz is-.-
2009. márc. 3. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
IIIIstenem ilyen értelmes kérdéseket feltenni..huh
2009. márc. 3. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Rendkívül fontos, hogy mennyi idővel az ízlelés előtt volt megmosva, és miben, és hány éves a tulajdonosa, továbbá csak a farok ízéről van szó, vagy franciázva a-z ig.
2009. márc. 3. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Próbáld ki ezt is!
2009. márc. 3. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Az utolsóval értek egyet :) csak akkor tudod meg ha párat te is megkostolsz :))
2009. márc. 4. 03:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, de én fiu/férfi vagyok! Tehát a próbát elnapolnám... Én arra voltam kiváncsi, hogy a farok is más izű? A puncit már próbáltam/sokat/. Volt ami édeskés volt, volt ami sós, és volt nem is egy ami semleges... Ezért tettem fel a kérdést, és nem azért hogy idióta válaszok szülessenek!
2009. márc. 4. 18:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és kedves válaszadó: nem kell mindeggyikkel lenned! Nem ez volt a kérdés, hanem akinek volt már szerencséje többel is! Na, ez nagy külömbség! Nem kell a kérdezőt hülyének nézni!!!
2009. márc. 4. 18:12
 9/10 anonim ***** válasza:
különbség *
2010. ápr. 18. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a faroknak, hanem az előváladéknak van íze max! Kivéve ha nem fürdik az illető mert akkor a farka is lehet "ízes" de azt kihagynám! Szóval eddig én mindíg "sósnak" tapasztaltam! A sperma meg megint más téma...
2010. ápr. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!