Vettem egy használt Lcd tv-t. (Sharp 117cm) Összekötöttem a dvd-vel és mikor bekapcsoltam akkor 2 db kép volt a tévé képernyőjén rossz minőségben.. Mintha 2 tévét raktam volna egymás mellé. a dvd-nek nincs semmi baja kipróbáltam másik tévén. Ötletek?
Valamint azt is szeretném kérdezni hogy milyen kábellel tudom összekötni a laptoppal?
Valamint mennyire szabad melegednie a tévének???
ne vettél volna használtan lcd tv-t!
amugy meg a DVD ne csodálkozz ha egy HD-TV-n rossz minöségbe megy mivel egy DVD film felbontása 720 × 480 vagy 720 × 576
és a te tv-d full HD tv és annak1920×1080 a felbontása!
Nagyon jó árban vettem....
Akkor Hd-s tévén nem lehet dvd-t nézni???
Vga bemenet van mindkettőn.
Össze is kötöttem de nem működik....
Vajon a tévét hova kell kapcsolni vagy mit kell vele csinálni???
Nekem Toshibám van.
A DVD-t simán rca-val kötöttem a tévére,a kép és a hang is jó.A laptopot VGA kábellel,,és a laptop hangját meg egy sima jack dugós kábellel,mert volt a tévén bemenet a laptopon meg evidens a kimenet.jah és ott kell keresgélni az átkapcsolást ahol a tv-ről dvd-re váltassz,én ha ott tovább nyomkodom kijön,hogy PC és akkor jön a laptopról a kép meg a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!