Volt már olyan veletek, hogy rossz anyának tartottátok magatokat? Én azért mert már mindent kipróbáltam, de a 10 hónapos fiam nem akar enni, és magamat hibáztatom, mikor hallo, hogy a másik már mike eszik.
Ha én másra hallgatnék, az én gyerekem már parizeren, virslin, meg mindenféle cukrozott nyavaján élne. Ehelyett inkább főzök neki, még akkor is ha keveset eszik. 10 hónapos makk egészséges igaz nem viszi túlzásba a hízást, de ha éhes eszik. Nem szertném, hogy az agyoncukrozott, agyonfűszerezett amúgy nem neki való kajáktól hízzon.
Nem vagy rossz anyuka, Te csak a legjobbat akarod a babádnak.
Jó babázást
Szia, és ugyan apa vagyok, de hasonló problémánk volt a most 1 éves fiunkkal.
Nos, a védőnő menjen a q.va anyjába. Tanuljon meg írni olvasni, és ne azt a 10 oldalas prospektust fújja csak, amit a markába nyomtak. Van egy hülye grafikonjuk, nekem is halálra szekálta a feleségemet vele, amíg hagyta magát. NEM RENDELHET BE. ½ éves kora után 1 évesen kell megnéznie a babát, és a baszogatásotok helyett menjen el inkább továbbképzésre.
A gyerek első életévében átlagosan megháromszorozza a testsúlyát. Nálatok ez simán megvan, nem kóros a súlya, hanem kisebb az átlagnál. 3*2,5=7,5 és még csak 10 hónapos...(De ha megnő és jól fejbe rúgja az idióta védőnőt, mert az anyját szekálta)
A mienk sem volt hajlandó semmit megenni, csak az anyatejet. Mindent elkért, szájába vette, és ami megtetszett neki, még max egy falatnyi, és kész. Én úgy hívtam, hogy hobbyevő.
De odaadtunk neki mindent a tojás kivételével.
Kedvencei időrendben: olivabogyó, friss érett mangó (ez itt nehezen megoldható, de akkor délen voltunk,) alma (csak szopogatta), török joghurt (10% zsírtartalom!!!) szalonna, borjúpárizsi.
Mindent megkóstolt, először semmi nem kellett, aztán belejött.
Egy dologban következetes: Semmilyen ízetlen szar bébitápot, babakonzervet nem hajlandó megenni. Főzelékeket is csak úgy, ahogyan magunknak fűszerezzük, (most éppen 3 napja lencsén és malacsültön van), light verziókat berregve köpi ki 2 méteres sugarú körben.
Bele fog jönni, és ne aggódj. 20 év múlva senki sem fogja kérdezni, hogy mikor kezdett el enni, és mikor beszélni, meg ilyen f@szságokat. Egészséges legyen, jó hangulatú, ha idegesít a védőnő a részvétteli jóakaró pofájával, akkor ne nézegesd, nem vagy köteles elviselni. fél évente egyszer....
Még egy apróság: a természetes kaján nőtt gyerekek lassabban nőnek a táposoknál.
Mint a magon nőtt csirke…Ne aggódj, ha gondolod írj privát mailt, szívesen beszélünk róla a párommal együtt, először mi is stresszeltünk, aztán leszartuk. A szomszéd a tápon felfút (dupla méretű) babájával másfél éve nem alszik, mi egy éve nem ébredtünk fel sírásra, és a pici babánk minden nap röhögve ébred. Nem cserélném el 2 kiló babahájért ezt az érzést....
Nektek peace, védőnőnek baseballütő, babának jókedv és anyatej ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!