Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy ilyen kicsik a melleim? (kép) Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Fiúk, nagyon visszataszító? :S
AMúgy csak azért nem érzem magam rosszul, mert alapvetően szeretneka pasik és sztem a testemmel/arcommal nincs gond, de a melleim, pontosabban a cicijeim lehetnének jóval nagyobbak...
2011. ápr. 17. 00:32
3/24 anonim válasza:
sztem teljesen jó! nagyon zavarhat, ha idáig fajulsz, hogy képet töltessz róla fel..., ha meg nem te vagy a képen, akkor meg miről beszélünk?
4/24 anonim válasza:
mi a baj vele?
nekem is kb ekkorák, sőt picit még ennél is kisebbek
minek filózól ilyenen? tudsz rajta most változtatni? nem? akkor miért rágódsz rajta?
örülj annak amid van!!! és ami szép még rajtad
mennyi idős vagy?
21L
5/24 anonim válasza:
szard már le! Éld, élvezd az életet!!! kisebb mellekbe még senki nem halt bele és hátrányba se került szerintem. peace my friend
6/24 A kérdező kommentje:
17 vagyok..
2011. ápr. 17. 00:41
8/24 anonim válasza:
az nem lenne jó ha megnagyobbítanád mert ez pont jó legfejjeb nő még
9/24 anonim válasza:
én már láttam, fogtam pár női mellet és a tiéddel is szívesen játszadoznék! :D
A viccet félretéve sztem nagyon szépek és pont jók!
10/24 anonim válasza:
Nem is kicsik, én sokkal kisebbre számítottam mielőtt megnyitottam a képet! :) ne parázz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!