Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhes vagyok es nem tudom h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok es nem tudom h mondjam el anyunak?

Figyelt kérdés
& 17 eves vagyok es mar a 13 hetben vagyok.kerlek segitsetek.mar 2 eve h a baratommal vagyok es o 21 eves
2011. ápr. 11. 21:05
1 2
 1/18 Kingaa1 ***** válasza:
44%
megakarod tartani? ha nem akkor mindegy hogy mondod meg csak gyorsan doki, abortusz... még nem késő... legjobb esetben nem... megvagy huzatva kiscsaj... nem akarod elmondani..
2011. ápr. 11. 21:06
 2/18 You got OWNED! ***** válasza:
Kérlekszépen ez szarügy. Szerintem simán mond el neki, miközben a barátod is ott van. Hárman leültök és megbeszélitek a dolgot.
2011. ápr. 11. 21:07
 3/18 A kérdező kommentje:
nem akarok abortuszt.
2011. ápr. 11. 21:09
 4/18 anonim ***** válasza:
62%

Üljetek le!

Mond azt hogy:

- Képzeld anyu van egy jó hírem meg egy rossz!

A Jó hírem , hogy nagymama leszel, a rossz hírem az hogy nem tudom ki az apa!

2011. ápr. 11. 21:10
 5/18 anonim ***** válasza:
Akkor szüld meg és add örökbe ennél jobb ötletem nincs.
2011. ápr. 11. 21:20
 6/18 anonim ***** válasza:

Meg akarod tartani?

Biztos van valami, amivel örömet tudsz okozni anyudnak (takarítás.. stb.) és utána mond meg neki, de ne halogasd.

2011. ápr. 11. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
61%
Szegény anyukád, sajnálom, mert te el tudod tartani a gyereket? A párod vállalja vagy el tudja tartani? Vagy önző mód eldöntötted megtartod, és rászülöd anyukád nyakára, hadd vigyázzon rá, meg tartsa el. Remélem van azért annyi felelősség tudatod, hogy ha már így döntöttél, akkor megoldod magad!
2011. ápr. 11. 21:50
 8/18 anonim ***** válasza:

Remélem párod jol áll az ügyhöz!!! Es ha ez az eset akkor legyen olyan kedves melléd állni és odamenni anyukádhoz.

Odamentek mindketten, és megmondjátok, van egy hiretek, aminek valoszinüleg nem fog örülni, és már tudni is fogja a dolgot. Fontos hogy elmond, és megoldást találjatok. Nem te vagy az elsö 17-éves ne aggodj! Sok sikert nektek!! Tisztázd minél elöbb, igy leesik rolad a nagy teher amit jelenleg a válladon hordasz!!

2011. ápr. 11. 21:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Leülteted és megmondod, hogy terhes vagy. Még mindig jobb, mint ha ő veszi észre.
2011. ápr. 11. 22:22
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
Ne tedd ezt magaddal az anyukáddal és a gyerekkel. Ha megszülöd mindenkinek rossz lesz. Ha olyan helyzetben vagytok, hogy meg tudod szülni, anyukád el tudja tartani, addig amíg te befejezed a tanulmányaid akkor talán,de akkor is még nagyon korai.
2011. ápr. 11. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!