Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a nőkről akik a vad, durva szexet szeretik?
Átlagos nőkről, akikről nem is fetételeznéd, hogy az ágyban nagyon bevadulnak.
Írjátok meg, hogy szerintetek mi számít már durva szexnek?!
kinzo - köszi! :)
Anális szex? Olvasgatom a kérdéseket, és a legtöbb válasz az rá, hogy "nem, soha nem engedném", "undorító" stb...
Pedig én azt is szeretem...
én imádom ha a nő kicsit bevadul. de alapvetően megszoktam hogy a kedvességet igényli a nők nagy része ezért kell egy kicsi szikra ami beindítja bennem az állatot. minimális is elég, pl. ha azt mondja, h "d.gj meg", és általában nem szokott csúnyán beszélni, akkor leteperem úgy ahogy kell. ha kiderül, hogy élvezi hogyha elfenekelem, vagy kikötözöm, az meg még pluszban jó. de az is jó amikor kölcsönös és nem mindig ő várja h durvuljak vele, hanem ő is szétkarmol meg csapkod közbe vagy csak egyszerűen nagyon hangos közben...
22/F
ma 13:15
megértelek, bár fiú vagyok, mégis vannak olyan vágyaim amiket nagyon szeretnék de reflexszerűen letagadok a barátnőm előtt. és az egészben a legrosszabb h lehet h ő is. de még ha elkezdenék valamit erőltetni, amit ő úgy tesz mintha nem szeretne, akkor se tudhatnám h mennyire szabad erőltetni hiszen az a legrosszabb ha ráerőltetek valamit amit nagyon nem akar. abból általában úgyis az lesz h már cska azért se fogja élvezni és így egy nagy szívás lesz az egész. de közbe meg mindig ott van, h mi lenne ha mégis?
szóval tök jó lenne, legalább egyszer, egy fél percre belelátni a barátnőm fejébe, h megtudjam amiket akarok :)
13:45
Te nem szoktál beszélgetni a pároddal? Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mit szeretne? Vagy miért nem mondod Te neki, hogy neked mi esne jól?
13:45 vagyok.
már írtam, h reflexszerűen letagadom ezeket a vágyakat, pedig nap mint nap erről fantáziálok. volt már, h szóba került, mi a legtitkosabb fantáziám? és amúgy hiába vagyunk már együtt jó ideje, megbízunk egymásban, a szex is nagyon jó, mégis azt mondom: ááá nekem nincsenek ilyen extra vágyaim. pedig mindketten tudjuk egymásról h van, cska nem bírjuk kinyögni.
Próbáld meg nem rá zúdítani, szép finoman adagolni, ráhangolni, rávenni, hogy ő is beszéljen, neki is biztosan vannak vágyai. Szavakból értjük egymást, nagyon nagyon fontos a beszéd!
Ha letagadod biztos gond lesz belőle, lehet lelki, lehet testi is!! Beszéljetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!