Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a nőkről akik a vad, durva szexet szeretik?
Átlagos nőkről, akikről nem is fetételeznéd, hogy az ágyban nagyon bevadulnak.
Írjátok meg, hogy szerintetek mi számít már durva szexnek?!
A többpartneres szex nem durva dolog, egyesek szerint inkább perverz.
Bár én nem találok benne semmi kivetnivalót, ha pusztán az örömszerzés a cél.
A durvaság mindenkinél máshol kezdődik pl, csúnya beszéd, erőszakosság, szexuális segédeszközök bevetése. Számos olyan nő és férfi van akiket ez izgat fel, a mérték a fontos, mert a szélsőségesség már nem egészséges.
Személyszerint én jobban szeretem az erélyes, magabiztos aktívan kezdeményező pasikat, mint a félénkeket. Valamilyen szinten ez izgat fel, de nem tudom hol lenne a durvaságnak az a foka ami már megijesztene.
Trágár beszéd van szex közben, ezt különösen izgatónak találom.
Az a baj, hogy néha megijedek magamtól, hogy arra vágyom pl. hogy jól lesz**jam a pasim, de úgy, hogy ő közben fogja a fejem, ő irányít. Normális vagyok?
Az egyik pasim nagyon szerette ha orális örömökben részesítem.
Nekem is izgató volt, ha közben fogta a hajam vagy a fejem és erélyesen irányított is. Ez tényleg izgató szerintem is.:)
Akkor nem vagyok teljesen aberrált? :)
Persze, tudom, hogy a szexben bármit szabad, ami jól esik, de azért jó tudni, hogy vannak más nők is, akik nem a holdfény, romantika, lágy zene, lassú csókok és lassú mozgás hívei...
Kicsit erőszakoljon is meg, de legalábbis érezzem, hogy férfi és felettem van, minden tekintetben.:)
Nemrég randiztam egy 27 éves sráccal és semmit nem kezdeményezett, teljesen azt hittem hogy nem tetszem neki, minden önbizalmam elment. Nehogy már nekem kelljen "megmászni" valakit...
Persze ha bekezedtem vette a lapot, de akkor is...
Holdfény, blabla...
Különben azt vettem észre, hogy a túl romantikus pasik nem lepedőakrobaták, szerintem ezzel konpenzálnak.:)
durva szex =?= gyors veretés
Mondja már meg valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!