Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk mennyire bírják ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mennyire bírják ha egy lány nedves?

Figyelt kérdés
Kicsit hülyén tetem a fel a kérdést,de a lényeg az hogy amikor a barátom megujjazott elég rendesen nedves voltam ami nekem kicsit ciki volt! 16 éves vagyok és sok ilyen tapasztalatom még nincs de kíváncsi vagyok hogy ő ilyenkor mit gondolhat vagy mit szól hozzá?
2009. márc. 1. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát én "kőkemény" leszek attól, ha a barátnőm benedvesedik. :)

Ez normális dolog, sztem minden pasi szereti. Valószínűleg a te barátod is. Nem kell beparázni, ez természetes dolog. Te is élvezni fogod, ha nem agyalsz ennyit rajta. Hajrá. :)

2009. márc. 1. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed annyira egyértelmű, mintha azt kérdezted volna, hogy miért kell levegőt venni.

Igen az összes pasi imádja.

2009. márc. 1. 21:37
 13/20 anonim ***** válasza:
majd kérdezd meg tőle :P szerintem még azt is élvezni fogja...
2009. márc. 1. 22:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

20.44 es! Te bizonyára úgy születtél, hogy mindent tudtál, hogy mi mire való és hogy miért van. Igazán szerencsés vagy, de mi átlagemberek tapasztalatból tanulunk!

Szóval tényleg ne aggódj, kedves kérdező. Ha a barátodat ez zavarja, valószínű, még ő sem volt nővel, vagy nem igazán:) Ha megismerted a tested, örülni fogsz majd minden váladéknak:)

2009. márc. 1. 22:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legjobb visszajelzés arra hogy izgalomba hozott a párod, jól érzed magad, jó Neked amit/ahogy csinál, és valószínűleg kívánod Őt.

Egyébként pedig a nedvesség alapfeltétel a szeretkezéshez, szárazon eléggé fájna.

Ha kicsit is tapasztalt a srác, akkor levágja hogy egyenes az út és örülni fog neki.

2009. márc. 2. 13:25
 16/20 anonim ***** válasza:
én szeretem ha nedves a lány, mindenképp pozitív a srácnak ha miatta nedves!
2009. márc. 3. 12:57
 17/20 frombehind válasza:
az lenne gond, ha nem nedvesednél. próbáltad már szárazon?
2012. jan. 11. 21:56
 18/20 Bögyös Dávid ***** válasza:
Már válaszokat nem is olvasok. Ha arra vagy kiváncsi, ő szereti-e, beszéld meg vele. ő... Kéne még valamit írnom? Mert szerintem nem. Az én véleményem alapján tetszene nagyon, nyilván(számomra) ettől függetlenül ha az ő álláspontját szeretnéd megtudni, vele kell beszélned, legyél kicsit bátrabb és nyitottabb, bírjatok megbeszélni mindent: ez kulcs lehet egy kapcsolatban.
jún. 16. 09:46
 19/20 Bögyös Dávid ***** válasza:
Tényleg! Férfi társaimnak tanácsolnám utólag, hogy, ha nem vagy biztos benne, hogy tudja a lány, most valamit szeretsz-e, vagyis a lényeg, hogy hetente, hónaponta jó megerősíteni egy lányban, hogy menyire szereted: jó, ha mondogatod neki tiszta szívből, ami nagyon fontos, hiszen érzelem nélkül a szavak csak szavak maradnak. Tehát találj ki bókokat, mond neki, hogy nagyon szereted... benne ezt és ezt, meg mijen jó ez és ez(vele kapcsolatban) Érzelmekkel teli szavak csodákat művelhetnek, úgyhogy hajrá!
jún. 16. 09:53
 20/20 Bögyös Dávid ***** válasza:
Megjegyzés: sajnálom kérdező, hogy a fiú nem erősítette meg benned, hogy nagyon szereti, mert nem hiszem, hogy nem szeretné. Jó lett volna, ha közvetíti szavakban az érzéseit feléd, úgy látszik, ez különösen fontos, mivel e nélkül a nő könyen elbizonytalanodik. Ma is tanultam valamit.
jún. 16. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!