Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A te puncid melyik típusra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te puncid melyik típusra hasonlít?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 10. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:

keresni akartam farok táblázatot, de azt konkrétan nem találtam, viszont ezt igen:

[link]

2011. ápr. 15. 11:18
 62/73 anonim ***** válasza:

Köszi, de az azért mégsem olyan mint képeket nézegetni! Tudod a külső is sokat számít!!

Erős fantázia kell ahhoz, hogy a száraz szám adatokhoz hozzá társítsunk egy képet, és így mégsem lehet ócsárolni a farok fajtákat!!(mint a puncis képeknél)

2011. ápr. 15. 11:23
 63/73 anonim ***** válasza:

Meg amúgy is, ennek a farok méretnek se sok értelme van. A kicsit, az átlagost, és a nagyot is tudni kell használni, különben megette a fene. Bár több a funkcionalitása egy farok méretnek, mint egy punci kinézetnek, de ettől független sem kell leragadni a méreteknél.

Fiúk áltban avval jönnek, ha nekik a méreteik, akkor ők is hadd válogassanak. Nem mintha nem lenne tök mind1..

Jól van, de ők max a farokméretük miatt "szoronganak", míg nők az összes testrészük miatt(mell, fenék, láb, has, arc), szóvak még akkor sem lenne kiegyenlítve a dolog, ha a farkuk mérete és kinézete alapján minősítenénk őket.

Nekem mind1, de ha ilyen sokat válogatnak, lehet elkezdek majd én is.

Butáák..

2011. ápr. 15. 11:30
 64/73 anonim ***** válasza:

21, 25, 29 a tuti gyönyörű, pont ilyen kis szőrcsíkkal szeretem, és nagyon kipróbálnék már egy ilyen lányt, nőt ,akinek ilyen messze van a két combja egymástól, akinek ilyen széles a távolság a puncija alatt.

38F

2011. ápr. 15. 12:32
 65/73 anonim ***** válasza:
76%

04-10 14:41-nek.

"Egy idiótának meg nem tudtuk elmagyarázni, hogy a kilógó kisajkas punci a genetika miatt olyan, és nem azért, mert szét van b@szva."

Ha már nem vetted a fáradtságot, hogy ott elolvasd, azt az egy ilyent láttam, és az egy pont szétb@szott ribancé volt, amúgy te válaszoltál egy tah..ó módjára ott, és látom, még mindig mocskolódsz te faß, holott a te stílusod volt ta..hó, én meg leírtam ,hogy milyen volt, és az tényleg szét volt...

2011. ápr. 15. 13:01
 66/73 anonim ***** válasza:

Nekem meg olyan mint a 28-as. Nem vok szétb.szva...

Sőt nem is merek lefeküdni senkivel emiatt. Aszexuális leszek végleg.... Am meg elég idegtépő olvasni amikor babapuncisok fikázzák a salátásat. Nem tudom mit csinálna ha ő is így született volna.

2011. ápr. 15. 17:14
 67/73 anonim ***** válasza:
Azért a válaszokból azt szűrtem le, hogy a nők kritikusabbak ilyen szempontból. Kevés férfi mondja azt, hogy hozzá sem nyúlna salátás nőhöz.
2011. ápr. 15. 17:28
 68/73 A kérdező kommentje:

17:14

Azért nem kell elkeseredni.A férfiak nem pina-esztétika alapján választanak párt maguknak.

Engem például nem érdekel nagyon a dolog(csak unatkozásból írtam ki a kérdést).Ha kedves,humoros,ragaszkodó kiscsaj vagy akivel ellehet beszélgetni,akkor én is simán járnék veled és lazán "szúrnálak".

Ilyen hülyeséget meg ne írj hogy akarsz lenni aszex.

2011. ápr. 19. 23:04
 69/73 anonim ***** válasza:
Naja nem ez alapján választanak párt, de azért gusztustalan. Elég sokszor olvasom, hogy ezt mondják.. meg hogy az nem is nő stb Oké, ha szeret nem hagy el ez miatt, de az is tuti szexuálisan nem lesz olyan izgató egy ilyen lány. Én biztos, hogy soha nem tudnám 100%ig élvezni a szexet mert feszengek. Na mind1 ezzel kell 1ütt élni.
2011. ápr. 21. 17:23
 70/73 anonim ***** válasza:

Egyébként nem kéne nyavalyogni minden pénisz és punci is elfogadott.

Lányog ti meg kikosarazzátok a kis p*csüeket aztán meg ha nem k@rják szét a salátás puncitok mert mi a babapuncit szeretjük akkor ne panaszkodjatok.

-EZ CSAK EGY PÉLDA VOLT.

2013. jan. 23. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!