Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A te puncid melyik típusra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te puncid melyik típusra hasonlít?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 10. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
42%
akinek olyan mint a 10es, az még nem kefélt túl sokat, a leírás szerint. kinézetre szűz punci.
2011. ápr. 15. 07:07
 52/73 anonim ***** válasza:

Én csak azt tudom leírni ami nekem tetszik: 5,7,8,9...stb. Az összes amelyiken kilóg valami.

28/F

2011. ápr. 15. 07:56
 53/73 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok!! Szóval egyikre sem!!
2011. ápr. 15. 08:38
 54/73 anonim válasza:
10-es :)) És nem vagyok szűz punci :DD
2011. ápr. 15. 08:39
 55/73 anonim ***** válasza:

72%os, 07:07. Most kb, amit mondtál, vagyis amire utaltál, h amiből kilóg bármi is, az szétkefélt...

Annyira unalmas ezt elmondani, és szomorú, h ilyen buta a társaság, h ezt nem képes felfogni. Kapásból 3érvet fel lehetne sorolni, ami annyira magától értetődő, és le lehet belőle vonni, h ez nem szexuális aktivitás kérdése, hanem egy 1centiméter kis ésszel, az ember tudja, adottság. De ha nem tudja, akkor nem hangoztatja, és minősít így nőket, mert nem férfias, sőt ciki.

Szóval te szintedre lesüllyedve most mondjam azt, h te meg pedofil vagy, h az tetszik mint a kislányoknak van. Olyan szűzies, meg. Mert ez is ciki..

Na most ezt csak azért írtam, h lásd, körülbelül ilyen szinten vagy. Olyanokkal érvelsz te, és a többi fórumozó, ami abszurd, h vkinek azrét saláta mert...és ezt leírjátok olyan válaszokhoz is, aki alig 15éves, szűz, és kétségbe van esve..szóval nonszensz.

És természetesen nem azért írtam, h pedofil vagy, mert úgy gondolom, de ha nagyon szeretné bárki is, belemagyarázhatná ezt is, ahogy ti is azt, h a lógósabb punci miért olyan. De most már kezdek rájönni, ebben élen járnak a nők, h cseszegessék evvel a másikat.

2011. ápr. 15. 08:53
 56/73 anonim ***** válasza:
nem cseszegetés, sok embernek kilóg, de én nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem nem lóg ki. barátom is imádja, mert kicsi, aranyos, diszkrét, és nem ilyen " saláta". saláta akkor se tetszene ha fiú lennék, ez kb olyan számomra, mint hogy az a f@sz se tetszik, amelyik görbe, stb.. :S
2011. ápr. 15. 10:14
 57/73 anonim ***** válasza:
24%

Biztos úgy van,a hogy mondod, a barátodnak tetszik, imádja.

De ha kilógós, saláta lenne, akkor is imádná, mert lehet szivogatni, játszani vele, erotikus, telt punci látványa is szép. Van mivel foglalatoskodni oda lent, és ez jó.

Magyarán mivel téged szeret, és a puncid csak egy plusz extra(vagyis annak kéne lenni), ezért sztem bármilyen is lennél oda lent, imádná.

És

2011. ápr. 15. 10:44
 58/73 anonim ***** válasza:
0%
És hálás azért szokott lenni az ember, ha nem beteg se maga, sem a szerettei, nem ilyenek miatt. Enyhén szólva gyerekes egy megnyilvánulás volt. Na épp ezért tök mind1, h neked 'nőként' mi tetszik, vagy mi nem. Férfiak 98%a észre sem venné, h melyikben mi a hiba, ha nők nem hívnák rá fel a figyelmet. Élvezni mindegyik puncit úgy ahogy van. A maradék 2%nak meg vagy a babapunci, vagy a saláta a kedvence.
2011. ápr. 15. 10:49
 59/73 anonim ***** válasza:
52%

Az én kisajkam is kilóg 4-5-re hasonlít, még senki nem panaszkodott a férjem pedig imádja!

A 6-os olyan mint az 5 éves kislányomé!Babapunci!

Ha valaki szerelmes lesz egy lányba és lefekszenek egymással, na nehogy már a lekerült bugyi után bármelyik pasi elmenekülne a látványtól! Ilyen esetről még nem hallottam!

Most pedig valaki linkeljen már be egy farok-táblázatot is, majd mi is válogatunk a "szépségek" között!

29/N

2011. ápr. 15. 11:00
 60/73 anonim ***** válasza:

Nevetséges ez az egész úgy ahogy van. Engem ez sosem zavart, hogy kilógnak a kisajkaim. Észre sem vettem, hogy esetleg nekem "csúnya" lenne vagy rosszul kéne éreznem magam miatta. Aztán jöttek az ilyen agyontanult bar-mok, akik a fejükbe vették, hogy a kilógós az miért olyan.

Érdekes, a nők miért nem szapulják sosem a férfiak hímtagját? Mert én még nem nagyon hallottam egy nő szájából, hogy jajj, ez milyen csúnya pénisz fúj fúj.

Nevetséges az ilyen hozzáállás.

2011. ápr. 15. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!