Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ahogy neked se, h nem azért mondják, h szét van b*szva, mert azt hiszik, h azért olyan, hanem mert úgy néz ki,arra hasonlít."
Bármilyen hihetetlen, képes vagyok szöveget értelmezni.
És ő bizony nem azt írta, hogy "olyan, mintha".
Hanem konkrétan azt, hogy csak azoknak a lányoknak ilyen, akik több f@szt fogtak, mint kilincset.
De egyébként sem értem miért "hasonlít" egy szétb@szott puncira.
Amelyik punci szét van b@szva, annál nem feltétlenül lógnak ki a kisajkak. Teljesen független a kettő egymástól.
Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy a görbe pénisz úgy néz ki, mintha már legalább 100 csajban járt volna...
Jaj, olyan fárasztóak vagytok, komolyan. Akinek nem tetszik bármelyik punci is(extremitásoktól eltekintve), annak nem való se lány, se punci. Ennyi.
Attól mert h kilógnak a kisajkak, vagy nem, vagy csak húsosabb, akár a kis, akár a nagyajak, vagy ha vkinek barna, vagy rózsaszín, vagy lila, nem undorodni kéne, és belemagyarázni mindenfélét, hanem erotikusnak, szépnek és szexinek látni, mert azon van, akihez vonzódsz, szeretsz, vagy bármi. Meg amúgy is.., olyan gyerekes..
Ne tetszen, az egy dolog, mindenkinek a saját dolga, meg baja, de nem kéne andersenkedni, és mesélni, utána meg megmagyarázni a saját f*szságaitokat, h ki mit miért mondott, mert butaságokat írtok.
8-9
jobb lenne, ha kevésbé lógna ki picit, de babapuncit nem akarok.
én 25 és 29 es párti vagyok!!
24/ff
:))=)).....Most itt valogatok s mikor oda kerultok nem is veszitek figyelembe...akkor meg minek???:))=))
:)):)):)):)):)):)):)):)):))
Mert annyi szexualitás van bennük, h ezen ráérnek még akkor gondolkodni. Vmit az ő szerszámuk, és ők maguk is annyira ott vannak a szeren, h ha esetleg nem a kívánt forma tárulkozik ki előlük, tovább állnak, hiphop jön a következő. Mert megtehetik.
Érett és férfias gondolkodásra vall, aki ebből ügyet csinál, h h néz ki a kiválasztott puncija. Gratula!
Nekem az 5 és 28 keveréke. Nagyon ronda, nagyon utálom. Biztos, hogy megfogom műttetni.....Eddig 1barátom volt aki elfogadta, de tudtam, hogy nem tetszik neki. Még szex közben is ezen járt az agyam. Nem is merek járni senkivel sem emiatt.
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!