Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A te puncid melyik típusra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te puncid melyik típusra hasonlít?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 10. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim válasza:
100%
Behalok,hogyan milyen táblázatok nincsenek
2011. ápr. 10. 10:39
 12/73 anonim ***** válasza:
100%
6-osra hasonlít az enyém, tök jóó :) kicsit 10-esre
2011. ápr. 10. 10:41
 13/73 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém a 21-esre hajaz. (:

20/L

2011. ápr. 10. 10:48
 14/73 anonim ***** válasza:
44%

enyém kb.olyan mint a 4-es...de nem teljesen..

Amúgy meg,a punci az punci,ha ápolt,akkor nem mindegy,hogy mi lóg ki,és mi nem?!?!?!?!?!

2011. ápr. 10. 10:58
 15/73 anonim ***** válasza:

13as, 19es keveréke talán...

(kicsit még hasonlít a 26osra, nem tudom..:S)

2011. ápr. 10. 10:59
 16/73 anonim ***** válasza:
77%

Itt mindenkinek babapuncija van? Érdekes. Pedig állítólag a nők nagyobb részének lóg ki a kisajka...

De mindegy.

Az enyém egyikre sem hasonlít. Eléggé kilógnak a kisajkaim. Nem szeretem, pont az ilyen "megrágta a kutya", meg a "többi undorító" beszólások miatt.

Régen nem érdekelt senkit, most meg állandóan a salátást fikázzák.

Mindegy, ez van, úgy sem tudok vele mit csinálni. Barátom szereti, az a lényeg.

2011. ápr. 10. 10:59
 17/73 anonim ***** válasza:
48%
nekem is kilóg, olyan mint a 19-es csak nem vagyok ilyen hosszúkás és még jobban kilóg. rendesen utálom is.
2011. ápr. 10. 11:16
 18/73 anonim ***** válasza:
64%

ma 10:59

Az ilyen, és ehhez hasonló kérdésekben felvetődő problémák, és megnyilvánulások miatt mondják egyesek, h komoly bajok vannak a fiatalsággal..:D

2011. ápr. 10. 11:16
 19/73 anonim ***** válasza:
100%

A 19-esnél ugyan mi lóg ki? Mert szerintem nem sok minden. Tudod melyik lóg ki?

a 16-os, meg a 18-as. Na az kilóg.

Ez most kb olyan szintű megnyilvánulás volt, mint mikor egy 45 kg-os, 160 cm-es lány sír, hogy milyen dagadt...

Egyébként nem tudom miért csodálkoznak az emberek, hogy ennyi anorexiás, bulimiás, kisebbségi komplexusos, depressziós ember van.

Régen senkit nem érdekelt a punci kinézete. Manapság meg már ebből is divatot csináltak.

Engem sem érdekelt egészen addig a puncim kinézete, míg nem kezdtem el ehhez hasonló véleményeket olvasni.

Nem is azzal van a baj, hogy vkinek nem tetszik.

Mert hát istenem, ízlések és pofonok.

De akinek vmi nem tetszik, általában paraszt módon tudja csak kifejteni a véleményét.

Aztán ugye már punciplasztika is van. Meg mellplasztika, meg mindenféle plasztika.

Ha nem szép a melled, vagy kilóg a kisajkad, az undorító, és a pasik 90%-a gusztustalannak tartja.

De persze a plasztikai műtét is milyen szánalmas dolog már.

Senki nem akar műmellet fogdosni, de azért a természetes meg szar.

2011. ápr. 10. 11:25
 20/73 anonim ***** válasza:

ma 11:25

Nekem írtad válaszként? Mert akko vmit nagyon félre értettél. pont erre céloztam avval az egy mondattal, amit te kifejtettél.

Lehet nekem is jobban kilóg, fogalmam sincs. Nem babapunci..

De az tuti, h rajtam kívül evvel idáig senki nem foglalkozott. Nem tudom h fog e valaha, de azt seperc alatt lerendezem.

És amit írtál, a sok plasztika, meg h ilyen apró, részletkérdés dolgon leragadunk, mint a nemi szerv kinézete, és ebből rendesen problémát kreálunk, na, erre írtam, komoly baj van a fiatalsággal.

De magukat fosztják meg sok jótól...

2011. ápr. 10. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!