Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Ti benne lennétek egy ilyen kapcsolatban? Bővebben alul.
Figyelt kérdés
Kizárólag lábat szeretnék kényeztetni. Talpakat nyalni, lábujjakat szopogatni, masszírozni. Nem akarok szexelni, járni, és feleségül se venni senkit. Csak ezt szeretném. Mindezt alkalmanként, amikor éppen úgy alakul, hogy ráérsz. Közben akár oda sem kell figyelned. Olvasol, vagy tv-zel, vagy éppen telefonálsz, de engem az sem zavar, ha más ott van közben és azzal beszélgettek. Van olyan nő, aki benne lenne ebben????2011. ápr. 9. 13:38
4/16 anonim válasza:
Én erre totál begerjednék és nem lenne elég, hogy a lábamat kényezteted, ennyire már ismerem magam és az igényeim.
5/16 A kérdező kommentje:
Nekem ebben annyi örömöm van, hogy lábimádó vagyok és ez okozza a legnagyobb izgalmat az életemben.
2011. ápr. 9. 13:59
6/16 A kérdező kommentje:
takacsmel: A többi Rajtad múlik nyilván. De ha csak lábimádat van, nekem az is elég.
2011. ápr. 9. 14:00
7/16 anonim válasza:
Benne lennék.De én tuti begerjednék és nem lenne elég csak a láb masszás.:$$
8/16 anonim válasza:
Én benne lennék, de azért néha szétnyitnám a lábaimat, hogy ott is dolgozzál vmit :)) írj privit!
9/16 A kérdező kommentje:
Ha tudnám ki vagy, írnék privit! De nem tudok.
2011. ápr. 9. 17:25
10/16 anonim válasza:
Én is benne lennék!! Tök izgató lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!