Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek elfogadható?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek elfogadható?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy egy születési rendellenesség miatt nagyon furcsán néz ki a péniszem. Emiatt nem merek kapcsolatba kezdeni, még egyéjszakásba sem. Van róla képem, ha van lány aki elmondaná róla az őszinte véleményét, akkor írjon privátban legyen szíves, vagy ide, és írok neki privátban(tényleg nagyon furcsa sajnos, nem ilyen átlagos tinipanasz szerintem)
2011. ápr. 8. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
elküldtem a g-mail címem:) arra próbálj :)
2011. ápr. 10. 11:33
 72/82 anonim ***** válasza:
nem működik ez se??:O
2011. ápr. 10. 11:37
 73/82 anonim ***** válasza:
megkaptam:) szóval már írták elöttem, hogy itt télleg majd a közösülésnél jelentkezhetnek problámák.:) Ajánlom, hogy menj el orvoshoz aki hasznos tanácsokkal lát el:) az egyik ismerősömnek sokat segítet:) már van gyereke és boldog házasságban él :) Szóval ne aggódj:) Csak beszélj egy orvossal:)
2011. ápr. 10. 11:41
 74/82 anonim ***** válasza:

11:21-es jól leírta.

Ha egy lány szeret és egyébként jól működik a szerszám, jól tudod használni, akkor nem ezen fog múlni.

Egyébként sokkal rosszabbra számítottam.

2011. ápr. 10. 11:48
 75/82 anonim válasza:
rosszabra számitotam ha müködik ugy akkor mi szégyelni valod van?sokkal rosszabra számitozam nincs mit szégyelned csak hajrá és használd arra amire kellene:)
2011. ápr. 10. 14:08
 76/82 Nárcisz:)) válasza:
mutasd !!:) nem nevetlek ki
2011. ápr. 10. 16:09
 77/82 anonim ***** válasza:

Én nem kérek most képet tőled, mert gyk-hoz citromailt használok, és ezexerint arra nem tudod elküldeni.. :D

De így látatlanban annyit tudok mondani, hogy volt egy ex-pasim, akinek volt valami gondja vele, és nem tudom, h a te problémádra mennyire hasonlít, de az övével az volt a gond, h a végén a "kijárat" nem középen volt, hanem lejjebb, és nem tudott normálisan gumit használni, mert ahol azon a plusz hely van, az neki nem jó helyre került, és így bármiféle előváladéknál nagyon fájt neki. Ezt esetleg mielőtt belemész egy kapcsolatba, nem ártana kipróbálnod! Mármint hogy egyáltalán bírod-e az óvszert, és ha igen, melyik jó neked, hogy ezzel már ne legyen baj. Mert ha nem, akkor arra is fel kell készítened a lányt, hogy tablettát kell szedjen, ez meg okozhat gondot.

Nem akarom elvenni a kedved, de ennek tényleg járj utána időben szerintem.

19/N

2011. ápr. 10. 16:16
 78/82 A kérdező kommentje:

Utolsó: hát igen, ki szeretném próbálni de nem jött még össze :s

Nárcisz: nincs kint a címed :)

2011. ápr. 10. 17:01
 79/82 anonim ***** válasza:
Úgy értem, először vegyél egy csomag gumit, és magadnak próbáld ki. :D Lehet h viccesnek tartod most ezt, de teljesen komolyan mondom, jobb, ha előre tudod, hogy reagálsz rá. (Ezt amúgy szerintem azok is igazán megtehetnék, akiknek amúgy semmi gondjuk nincsen, az első alkalommal egy faillal kevesebb.. :) )
2011. ápr. 10. 21:14
 80/82 Alexxxxxa ***** válasza:
na muti, őszinte véleményt kapsz majd :)
2011. ápr. 11. 18:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!