Fiúk, Lányok. Ez az alak még elfogadható vagy már inkább duci?
2011. júl. 13. 11:47
1/15 anonim válasza:
hát inkább duci, de picit fogynál mindjárt más volna. :) egyébként szerintem olyan 70 kg.
2/15 anonim válasza:
Nah én is kíváncsi vagyok, mert én is így nézek ki.
3/15 anonim válasza:
Szerintem duci. De nyugodj meg, van ettől sokkal rosszabb is. :) Hogy hány kg, azt nem tudom. (talán 60 körül?)
Egy kis futás, feszesítés és jól fogsz festeni.
15/L
4/15 anonim válasza:
Szerintem pedig tökéletes csak a hasadról dobd le az úszógumit :D
Szerintem olyan kb. 70 kg lehetsz
OFF: jól látom,hogy az első képen kint van a mellbimbód?
5/15 anonim válasza:
utolsó vagyok :
benéztem bocsi :D az a kezed xd
ne haragudj
6/15 anonim válasza:
Sajnos nem tudom megtippelni hany kilo vagy,mivel nem tudom milyen magas vagy.Amugy semmi para,cak a hasad. Nem egyszeru,de ajanlom a futast.
7/15 anonim válasza:
Nos 70-75 kg között lehetsz.
hát szerintem molett vagy ... és igen vannak tőled súlyosabbak akik már inkább a kövérek. :)
8/15 anonim válasza:
nem duci,csak a csípőd vhogy nem az igazi.30/F
9/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Kedves utolsó sajnálom, hogy a jóisten nem homokóraalkattal áldott meg :)
2011. júl. 13. 21:54
10/15 anonim válasza:
nem olyan gáz,de a hasadból fogyhatnál....amúgy ez nagyon nem homokóra alak,hanem alma...(ami szerintem az egyik legrosszabb,dehát ezzel nem tehetsz semmit:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!