Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek elfogadható?
Önmagában a formája nem probléma. Próbáltad már "élesben"?
Abban nem vagyok biztos, hogy behatolásnál valamelyik félnek nem okozna-e kellemetlenséget vagy esetleg fájdalmat. Ugye a görbület miatt a szélessége nagyobb.
A képeken teljesen erektált állapotban van?
Az természetes, hogy elsőre meglepő, mert eltér a megszokottól - ezen szerintem nem érdemes problémázni, hiszen neked is kikerekedne a szemed, ha egy lányon olyat látnál, ami eltér a megszokottól.
Érdemes apránként elmesélni, hogy mi is ez, mi okozza, akár az orvosi részébe is belemenni kicsit, még mielőtt lekerül a naci. Ha normális a lány, akkor lesz 5 perc csodálkozás, aztán ha tud mindent, akkor ismét 5 perc csodálkozás, ha letolod a nadrágodat. Ha kérdezz, válaszolj, mert ilyenko esetleg félhet, hogy ez fáj, stb.
Szerintem ha ezt a tiszteletkört lefutod, akkor nem lesz probléma. Aki értelmes, az felfogja, hogy nem tehetsz róla, nem fáj, nem akadályoz se a gyereknemzésben, se a vizelésben.
A szexuális, gyakorlati részét viszont vagy egy szakorvostól kellene megkérdezni, vagy élesben kipróbálni. Lehet, hogy kicsit jobban meg kell válogatni a pózokat, de lehet, hogy valamelyikőtöknek az anatómiai eltérés miatt fájhat... Ezt laikusként, képről nem lehet megítélni.
Citromail és freemail a képek nagy mérete miatt nem tudja fogadni a levelet. Gmailt javasolnám, oda gond nélkül megérkeznek.
(Én már megkaptam és válaszoltam is, de többen írtak, hogy nekik nem ment át, küldjem tovább - ezért nem lehet átküldeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!