Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek elfogadható?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet hogy egy születési rendellenesség miatt nagyon furcsán néz ki a péniszem. Emiatt nem merek kapcsolatba kezdeni, még egyéjszakásba sem. Van róla képem, ha van lány aki elmondaná róla az őszinte véleményét, akkor írjon privátban legyen szíves, vagy ide, és írok neki privátban(tényleg nagyon furcsa sajnos, nem ilyen átlagos tinipanasz szerintem)2011. ápr. 8. 13:34
3/82 anonim válasza:
muti a képet, lány vagyok, és nem foglak kinevetni, de mut egy képet a péniszedről
4/82 A kérdező kommentje:
Hypospadiasis, és sajnos még rosszul kezelt is.
2011. ápr. 8. 13:39
5/82 anonim válasza:
Miért csak privátba? szerintem sokkal többen megnéznék ha kiraknád ide, meg ha még úgy se látta senki akkor nem fogja tudni senki hogy ki vagy
8/82 A kérdező kommentje:
Azért közszemlét nem szeretnék meg sok enyhén szólva negatív hozzászólást.
2011. ápr. 8. 13:41
9/82 A kérdező kommentje:
Eddigieknek ment az e-mail.
2011. ápr. 8. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!