Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szőrös vagy nem? Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös vagy nem? Mennyire ciki? 18/L

Figyelt kérdés

18 vagyok, még szűz. Az a nagy problémám, hogy egyszer már próbáltam leborotválni ott lent, de nagyon-nagyon viszketett, pedig csak két csíkban vágtam le, nem is az egészet. Sajnos nagyon érzékeny a bőröm, nem csak ott, hanem mindenhol. Egyébként azóta rövidre vágom, igaz, még az is szúr, de elviselhető. De attól félek, ha lesz pasim, akkor neki nem fog tetszeni így, rövidre vágva sem, mivel manapság az összes 20-25 éves pasi a csupaszt szereti.

Jó lenne, ha lenne vmi kompromisszum, mert én sem vagyok hajlandó egész nap ott lenn vakaródzni meg szenvedni vele, és hát azért ápolatlannak sem akarok tűnni egy pasi szemében sem. Tudom-tudom, kár még ezen aggódni, hiszen nem néz ki úgy, hogy a közeljövőben bepasiznék, de talán nyáron mégis.

2011. ápr. 8. 12:22
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy akár holnap nem találkozol egy eszméletlen jóképű fazonnal akinek te is tetszel stb....ezt sosem tudhatod,de gondolom nem vagy az a fajta aki 1óra ismeretség után már lefekszik valakivel:-)

Figyelj sok lehetőség van a szőrtelenítésre,akár utána is olvashatsz.De talán ezek a legismertebbek:

1.Borotva (igen ez az ami neked nem igen jön be,de valami krém kellene ami érzékeny bőrödre jó lenne,de a viszketés akkor is megmarad(ha) )

2.Gyanta (na ez jó lenne,nem nől hamar,nem szúr annyira így nem is viszkednél és elegendő havi 1-2 alkalommal használni,eleinte persze gyakrabban kell)

3.Szőrtelenítőm krém (erről nem is tudok mit irni mert soha nem próbáltam,még)

4.Epilátor (ugyanazt a célt éred el mint gyantával csak ez szerintem jobban fáj)

De akár az is jó,ha csak a lehető legrövidebbre nyírod.

2011. ápr. 10. 15:51
 32/38 anonim ***** válasza:

honnan veszed hogy az összes 20-25 éves pasinak az kell?

barátnőmnek se csupasz mégis nagyon szeretem, és 21 éves vagyok, ő meg 19. még ilyenen fennakadni... ha emiatt dob akk nem is szeret...

2011. ápr. 10. 15:56
 33/38 anonim ***** válasza:

Ha már szőrösen hagyod (szerintem hagyd úgy), akkor ha lesz pasid, ne úgy kezd el előadni neki h jajjizényüffhátmerazúgyvolthogy... mert azzal sokra nem mész.

Az enyém is szőrös, nincs is annyira rövidre vágva, de nekem így tetszik, (évek óta ilyen), ezt szoktam is jelezni a pasik felé, és el is fogadják. Előtte nagyon szenvedtem ettől az egész divattól én is, mert hogy majd jajj mit fog gondolni... A normálisabbja nem ezzel foglalkozik. (Bár mondjuk én nem nem vagyok oda a nyalásért, szóval azért se hisztizhetnek, hogy szőr megy a szájukba... ha meg valakinek létszükséglete nyalni, annak úgy is jó lesz.)

Ha magabiztosan jelzed majd a párodnak, hogy neked így tetszik, sokkal inkább el fogja fogadni, mintha körbemagyarázod, hogy fáj meg kellemetlen meg szúr. Látod, hogy itt is hogy reagáltak, elkezdtek tanácsot adni, hogy hogy máshogy tudnád megoldani. Miért kéne megoldani? Ha elsírod a pasidnak, hogy neked úgy szúr meg fáj, akkor azt fogja gondolni, hogy te is le akarod szedni, csak nem megy. Ha azt mondod, így tetszik, azt sokkal előbb elfogadja. :D

19/N

2011. ápr. 10. 16:03
 34/38 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) sokat segítettetek :)
2011. ápr. 10. 16:18
 35/38 anonim válasza:

Nekem is folyton ezzel a szőrös vagy nem szőrős dologal gyűlik meg a bajom. :)

Őszíntén én akkor élvezem igazána szexet, ha nem vagyok szőrős. De bevallom, hogy ez igazából az első alkalommal volt fontos.

Utánna már volt szexualis aktusom szőrösön is.

Ha érzékenya bőröd, akkor véleményem szerint gyantáznod kéne a bikini vonalat és továbbra is nyugodtan vágd rövidre ahogy eddig is. Viszont a gyantázás előtt tegyél egy kisebb részen próbát. :)

De jó volna, ha szakembert véleményét is kikérnéd, hogy saját magadat minél jobban megnyugtasd ezzel kapcsolatban. Hidd el, egyáltalán nem szégyen az ilyet szakembertől is megkérdezni: mármint hogy intim helyen érzékenység miatt használhatod-e a gyantázást.

2011. ápr. 10. 17:03
 36/38 anonim ***** válasza:

22f vagyok meg nem volt baratnom

engem nem zavarna ha szoros :):P

2011. ápr. 10. 18:50
 37/38 anonim ***** válasza:
Figyi sztem próbáld meg a szőrtelenítő krémet de mindeképpen minőségit és ne kerüljön nyálkahártyára!
2011. ápr. 10. 19:07
 38/38 anonim válasza:
Szerintem nem ciki. Nekem bejön. Egy igényes, lány jól néz ki úgy is! Én láttam ilyet is, olyat is, talán még a szőrösre jobban is izgultam... 20F
2011. máj. 3. 14:12
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!