Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös vagy nem? Mennyire ciki? 18/L
18 vagyok, még szűz. Az a nagy problémám, hogy egyszer már próbáltam leborotválni ott lent, de nagyon-nagyon viszketett, pedig csak két csíkban vágtam le, nem is az egészet. Sajnos nagyon érzékeny a bőröm, nem csak ott, hanem mindenhol. Egyébként azóta rövidre vágom, igaz, még az is szúr, de elviselhető. De attól félek, ha lesz pasim, akkor neki nem fog tetszeni így, rövidre vágva sem, mivel manapság az összes 20-25 éves pasi a csupaszt szereti.
Jó lenne, ha lenne vmi kompromisszum, mert én sem vagyok hajlandó egész nap ott lenn vakaródzni meg szenvedni vele, és hát azért ápolatlannak sem akarok tűnni egy pasi szemében sem. Tudom-tudom, kár még ezen aggódni, hiszen nem néz ki úgy, hogy a közeljövőben bepasiznék, de talán nyáron mégis.
Ha nem tetszik, tetszel a pasidnak - akkor az nem a pasid, és hagyd a p.csába... Ha szeret egy srác, akkor a szőrös nemiszerv sem fogja zavarni, azt is szeretni fogja - az is te vagy.
Először is, az összes srác nem szereti a csupaszt. Vannak olyanok, de olyanok is, akik meg nem.
Figyelj, jön a nyár, bikinivonalnál leszedheted, vagy az a legjobb, ha elmész kozmetikushoz és megkérdezed, mit tud ajánlani, vagy végezze el ő precízen - hogy ne legyen baj, ha érzékeny a bőröd.
Ennyi.
Aki köcsög, azzal meg nem kell foglalkozni.
Nem ciki a szőrös, nekem is olyan (max. bikinivonalnál fogom szedni); a páromnak (lány) szintén szőrös. Kész. Semmi gond nincs vele.
Aki hülye, az meg haljon meg. De most komolyan.
19/L
Szerintem kár azzal ámítani szegény kérdező lányt, h "ha szeret elfogad így" ...:) Persze, elfogad, de ha neki a csupasz punci fog bejönni, akkor úgyis arra fog vágyni, h leborotváld.
Azt tudom mondani, hogy természetesen csak tusolás közben borotváld..Habozd be jól, és miután leborotváltad, kend be jó vastagon valamilyen jobb minőségű testápolóval.. Naponta többször is megcsinálhatod ezt...Mondjuk reggel, meg este. Nekem ez vált be. Előtte ugyan így szúrt, mint neked, és viszketett... kipattogott.
üdv. :) 23/n
ma 12:32
Még annyit tennék hozzá, h természetesen a, ha a pasid igazán szeret, akkor nem fog ebből gondot csinálni, tehát ne görcsölj ezen...Viszont ha tényleg a csupasz jön be neki, akkor úgyis megpróbál majd rábeszélni a teljes szőrtelenítésre..:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!