Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös vagy nem? Mennyire ciki? 18/L
18 vagyok, még szűz. Az a nagy problémám, hogy egyszer már próbáltam leborotválni ott lent, de nagyon-nagyon viszketett, pedig csak két csíkban vágtam le, nem is az egészet. Sajnos nagyon érzékeny a bőröm, nem csak ott, hanem mindenhol. Egyébként azóta rövidre vágom, igaz, még az is szúr, de elviselhető. De attól félek, ha lesz pasim, akkor neki nem fog tetszeni így, rövidre vágva sem, mivel manapság az összes 20-25 éves pasi a csupaszt szereti.
Jó lenne, ha lenne vmi kompromisszum, mert én sem vagyok hajlandó egész nap ott lenn vakaródzni meg szenvedni vele, és hát azért ápolatlannak sem akarok tűnni egy pasi szemében sem. Tudom-tudom, kár még ezen aggódni, hiszen nem néz ki úgy, hogy a közeljövőben bepasiznék, de talán nyáron mégis.
fú, hát nekem a gyanta az nagyon fáj. épphogy csak el tudom viselni, mikor a szemöldökömet gyantázza le a kozmetikus, az intim részeknél tuti elájulnék.
egyébként fogalmam sincs, h miért izgatom magam még ilyen felesleges gondokkal, mivel, mint már említettem, nincs pasim. csak egyszerűen minden azt árasztja, hogy ciki a szőrös, meg már a fiúk is borotválják stb. és pont ettől félek, hogy a jövőbeli barátom pont a csupaszakat fogja szeretni, mert az előző, akivel igaz, hogy nem jutottunk el odáig, nyíltan elmondta, hogy majd első alkalomra borotváljam le, mert nincs kedve fűnyíróval támadni.
kábé azóta ezen izgulok, pedig annak már több mint egy éve.
egyébként köszönöm a válaszokat, még lehet, h mégegyszer megpróbálom a borotvát, mikor huzamosabb ideig itthon leszek, h ne kelljen nyilvános helyen vakarnom állandóam ott lenn!
:) Hogyne lenne rendben... Egyébként nekem is a szőrtelenítőkrém vált be. Persze a férjem nem csinál belőle ügyet, ha csak rövidre van vágva, és neki úgy is nagyon tetszik, viszont tisztában vagyok vele, h ha csupasz az a kedvence...:) A krém gyors, és kíméletes megoldás. (Nekem is nagyon érzékeny a bőröm)
24/N
Nekem mindegy csak a lány jól érezze magát. Vagy csak egyszer-kétszer ha kérem akkor borotválja le. Meg úgy gondolom a változatosság gyönyörködtet, a teljesen csupasz meg az olyan "csupasz".
26 ff
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!