Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szőrös vagy nem? Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös vagy nem? Mennyire ciki? 18/L

Figyelt kérdés

18 vagyok, még szűz. Az a nagy problémám, hogy egyszer már próbáltam leborotválni ott lent, de nagyon-nagyon viszketett, pedig csak két csíkban vágtam le, nem is az egészet. Sajnos nagyon érzékeny a bőröm, nem csak ott, hanem mindenhol. Egyébként azóta rövidre vágom, igaz, még az is szúr, de elviselhető. De attól félek, ha lesz pasim, akkor neki nem fog tetszeni így, rövidre vágva sem, mivel manapság az összes 20-25 éves pasi a csupaszt szereti.

Jó lenne, ha lenne vmi kompromisszum, mert én sem vagyok hajlandó egész nap ott lenn vakaródzni meg szenvedni vele, és hát azért ápolatlannak sem akarok tűnni egy pasi szemében sem. Tudom-tudom, kár még ezen aggódni, hiszen nem néz ki úgy, hogy a közeljövőben bepasiznék, de talán nyáron mégis.

2011. ápr. 8. 12:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

engem tuti nem zavarna

22f

2011. ápr. 8. 15:50
 22/38 anonim ***** válasza:
Ha már minden áron le akarod szedni, akkor szőrtelenitő krém, de ez nem igaz, hogy mindenkinek a csupasz kell... Engem (és nem csak engem) nem zavar ha szőrös, csak legyen karban tartva énis csak nyirom, ilyen borotválás vagy teljes szörtelenites eszembe sem jutna. 19/f Am hol laksz?
2011. ápr. 10. 14:22
 23/38 anonim ***** válasza:

Ha elakarod veszíteni a szüzességed, írj egy levelet:)

18F

2011. ápr. 10. 14:40
 24/38 anonim ***** válasza:

én sem bírom borotválni, m mindig kipattog.

a bikinivonalon csipesszel szoktam kitépni(szerencsére csak pár szál van), a többi részen meg rövidre vágom.

nyáron szőrtelenítőkrémmel leszedem. a körömvirágkenőcs, amit előttem mondtak, egyébként nekem is bevált.

ha viszket, még azt tudom tanácsolni, h pamutbugyit vegyél fel(olyat, ami 100%-os), nekem akk nem szokott viszketni.

barátomat am nem zavarja, h kicsit szőrös.

20/L

2011. ápr. 10. 14:59
 25/38 anonim ***** válasza:

Én egy picit sem vagyok oda a kopasz punciért. Ugyhogy ha velem hozna össze a sors nem kéne aggodnod :)

22/F

2011. ápr. 10. 15:01
 26/38 anonim ***** válasza:
ülj bele a vízbe 5 percre. dörzsölgesd a szőrt egy picit. utána állj fel, tusfürdővel kend át jó alaposan, és szőr növésével ellenkező irányba( felfelé) kezdd el borotválni. amikor a borotva megtelik ülj vissza a vízbe, mosd le a puncidról a levágott szőrt, utána a borotvát is. aztán újból bekened a puncid tusfürdővel.... és így tovább. ha leborotváltad teljesen mosd meg a csupasz puncid tusfürdővel. (lehet picit vérezni fog, az nem probléma, 5-10 perc és elmúlik. ha szárazra törölted magad teljesen kend be a bőrt valamilyen testápolóval( én neogranosmonossal szoktam.) jó munkát:)
2011. ápr. 10. 15:02
 27/38 anonim ***** válasza:
szőrősvagyok szerintem nem ciki 19/f
2011. ápr. 10. 15:05
 28/38 anonim ***** válasza:
15:01-es vagyok és meleg :D
2011. ápr. 10. 15:05
 29/38 anonim válasza:
Én pl 20 vagyok, de utálom ha csupasz, nem egy ovissal akarod lefeküdni... Legyen fazonra nyírva vagy valami, de a csupasz szerintem gáz.
2011. ápr. 10. 15:36
 30/38 anonim válasza:
a szőrtelenitő krémet kipróbáltad?szerintem beválik,és teljes mértékben megértelek.énsem állnék pasi elé szőrös puncival:)
2011. ápr. 10. 15:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!