Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A féltékenység így még normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenység így még normális? 18/L Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Nem tudom ezt hova kéne írni, de talán itt többen válaszolnak. Szóval...köztünk minden rendben szerencsére, néha van veszekedés de csakis a féltékenység miatt, de alapjába véve minden rendben.$ Nagyon nagyon szeretem őt, ő is engem. Rá találtam arra akivel az életemet leakarok élni$$ akit mindennél jobban szeretek. Egy baj van...hát igen a féltékenység. Nem tudom elviselni ha mással van, ha beszél mással. Én nem megyek sehova sem mert ő megkért erre meg nem is vágyok más társaságra, csak hogy vele legyek$$ imádom őt. Ő se megy sehova$ Na de ez ellen lehet tenni valamit? Gyors választ ha kérhetek csak megakarok nyugodni. Most nem vagyok annyira féltékeny de lehet hogy nagyobb lesz mert elkezdtem az lenni :/ és nagyon rossz, pedig tudom hogy engem szeret ahogy én is$ de mit lehet tenni? köszönöm :)
2011. ápr. 3. 22:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy csak vele a legjobb, de azért gondolj bele: a barátaid mit éreznek? Kell teret hagyni a másiknak, meg igy nem fogjátok sokáig birni. Te csinálj csajos estét, ő meg kanmurit. Csak fiúk, meg csak lányok, igy azért nem lehettek féltékenyek. Meg fiatalok vagytok, mi a fenének ültök otthon?
2011. ápr. 8. 21:59
 12/16 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, velünkis ugyan ez van..nemkell hogy személyesen beszéljen egy lánnyal, nálam már akkor kitőr a féltékenységi láz ha egy olyan lánnyal beszélget pl.: msn-en, vagy facebookon, akit nem ismerek. De szerintem természetes dolog a féltékenység ha igazán szeretsz valakit :) Sokak szerint a féltékenység a bizalom hiány miatt van.Szerintem nem. Hogy mit lehet tenni? Hát igazság szerint semmit nem tutsz ez ellen tenni :\
2011. ápr. 8. 22:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Én se azért vagyok féltékeny mert nem bízom benne, hanem mert örülten szeretem és csak vele akarok lenni. Bár az utobbi egy hónapban sok a veszekedés vagyis nem annyira csak mindig vita lesz hogy valaki féltékeny :S De imádom őt:) mindent megteszek érte$
2011. ápr. 8. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Gondolom ő az első pasid. Jól hiszem?:)
2011. ápr. 9. 00:05
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen ő az első komolyabb nekem akivel együtt vagy$
2011. ápr. 9. 10:24
 16/16 A kérdező kommentje:
ok* bocsi$
2011. ápr. 9. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!