Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a féltékenység normális?
Szerintem nem, de mindenkinek más a normális. Amíg a párodat nem zavarja, addig nincs miért aggódni.
20L
imserős ez a dolog nálunk is ez a féltékenység van mindkettenugyanilyenek vagyunk és olyan nehéz nem akarom elvesziteni és ő se engem.
Am ebből nincs veszekedés meg semmi?
Nálunk is ez van:) NEm engedem-hogy msnezzen lányokkal,vagy hogy beszélgessen.Sőt! Ha velem van rá se nézhet senkire:)
16/L
Egy kis féltékenység kell!Aki igazán szeret az féltékeny is,persze nem betegesen.Te nem vagy betegesen féltékeny,(szerintem)csak szerelmes és boldog és nem akarsz csalódni,ez normális,míg a párodat nem zavarja nem hat ki negatívan a kapcsolatotokra a féltékenység addig semmi gond!
A büszkeségnek jót tesz a kicsi féltékenység :-) Férfiaknál is ez egészen biztosan így van,tudom. :-)
hát ahogy látom egyedül leszek a véleményemmel, de sztem ez beteges..:S legalábbis ha bizalom van akkor nem kéne féltékenységnek lennie. szerintem... nah meg nem a tulajdonod a másik. de ha mind2en ilyenek vagytok, hát legyen így. a gáz akkor van ha a másik nem ilyen.
igaz idősebb vagyok pár évvel, de erről évekkel ezelőtt is így gondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!