Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a féltékenység normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a féltékenység normális?

Figyelt kérdés
Szóval én nagyon féltékeny vagyok pedig tudom, hogy nagyon szeret és bízom is benne, de egyszerűen nem akarom hogy bárki is írjon neki, vagy hozzá érjen vagy hogy mással menjen el bárhova. Ő is ennyire féltékeny, de engem ez nem zavar egyáltalán. A kérdés az hogy ez a féltékenység normális? Egyszerűen csak féltem őt, mert mindennél jobban szeretem. Nagyon jó vele minden. Sosem szeretett engem még így senki és én sem soha és vele akarok élni örökre.:) 17/L
2011. márc. 18. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, de mindenkinek más a normális. Amíg a párodat nem zavarja, addig nincs miért aggódni.

20L

2011. márc. 18. 19:27
 2/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Nem zavarja vagyis próbálom úgy csinálni a féltékenységet hogy neki ne legyen rossz, szóval, nem mindig mutatom ki. De már féléve együtt vagyunk és olyan jó vele:)<3
2011. márc. 18. 19:30
 3/14 anonim válasza:

imserős ez a dolog nálunk is ez a féltékenység van mindkettenugyanilyenek vagyunk és olyan nehéz nem akarom elvesziteni és ő se engem.

Am ebből nincs veszekedés meg semmi?

2011. márc. 18. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, úgyis szakítani fogtok, a tinikapcsolatok már csak ilyenek;) Azért tanulópénznek jó.
2011. márc. 18. 20:22
 5/14 A kérdező kommentje:
De van néha, pedig én nem akarom bántani, csak ilyen még nem volt, hogy ennyire szerettem volna valakit. Ő a legfontosabb nekem és mindig vele akarok lenni. Most is annyira hiányzik nekem pedig hamarosan látom de akkor is:/
2011. márc. 18. 23:44
 6/14 anonim válasza:
Teljsen igaz hát én nem értek egyet azzal aki elöttem irt mi pl lassan 2 éve együtt vagyunk és tök jó minden csak ez a féltékenység a próbléma .És ha valakit télleg nagyon szeretünk akkor még jo hogy ennyir féltjük mivel nem akarjuk elvesziteni soha.
2011. márc. 19. 11:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát igen köszi:)
2011. márc. 19. 14:49
 8/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van:) NEm engedem-hogy msnezzen lányokkal,vagy hogy beszélgessen.Sőt! Ha velem van rá se nézhet senkire:)

16/L

2011. márc. 23. 15:30
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy kis féltékenység kell!Aki igazán szeret az féltékeny is,persze nem betegesen.Te nem vagy betegesen féltékeny,(szerintem)csak szerelmes és boldog és nem akarsz csalódni,ez normális,míg a párodat nem zavarja nem hat ki negatívan a kapcsolatotokra a féltékenység addig semmi gond!

A büszkeségnek jót tesz a kicsi féltékenység :-) Férfiaknál is ez egészen biztosan így van,tudom. :-)

2011. márc. 23. 15:44
 10/14 anonim ***** válasza:

hát ahogy látom egyedül leszek a véleményemmel, de sztem ez beteges..:S legalábbis ha bizalom van akkor nem kéne féltékenységnek lennie. szerintem... nah meg nem a tulajdonod a másik. de ha mind2en ilyenek vagytok, hát legyen így. a gáz akkor van ha a másik nem ilyen.

igaz idősebb vagyok pár évvel, de erről évekkel ezelőtt is így gondolkodtam.

2011. márc. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!