Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a féltékenység normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a féltékenység normális?

Figyelt kérdés
Szóval én nagyon féltékeny vagyok pedig tudom, hogy nagyon szeret és bízom is benne, de egyszerűen nem akarom hogy bárki is írjon neki, vagy hozzá érjen vagy hogy mással menjen el bárhova. Ő is ennyire féltékeny, de engem ez nem zavar egyáltalán. A kérdés az hogy ez a féltékenység normális? Egyszerűen csak féltem őt, mert mindennél jobban szeretem. Nagyon jó vele minden. Sosem szeretett engem még így senki és én sem soha és vele akarok élni örökre.:) 17/L
2011. márc. 18. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van! Bár ő nem ilyen, de én nagyon az vagyok!
2011. márc. 23. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Betegek...
2011. márc. 23. 16:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi aki válaszolt és értelmesen:)
2011. márc. 24. 20:45
 14/14 anonim válasza:
Bettinának hívnak? :D
2011. ápr. 14. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!