Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység ugyanarra a személyre még ilyen sok idő után is? Normális ez?
Szerintem nem valami jó dolog ez. A párod tudja, hogy te mit gondolsz? Szoktál utalgatni rá? Egyébként miért is kurv@ az a lány? Vannak arra utaló jelek, hogy a párod érdeklődik a volt barátnője iránt?
Én azt mondom, hogy nem hiába van veled már 5 éve. Lehet, hogy téged jobban is szeret, mivel több ideje is vagytok együtt, mint ők anno, nem gondolod?
Érdekes. Nekem párom előző barátnőjével 5 évig volt együtt, velem még csak alig egy éve, de semmi féltékenység nincs bennem. Tudom, hogy mindennél jobban szeret, egyértelmű a boldog közös jövőnk, ami előttünk volt, az nem számít.
Jobban tennéd, ha megbíznál benne (és magadban), mert ez a hozzáállás
Neked árt a legjobban.
(bocsi, véletlenül küldtem el előbb)
Azért kurv@zom le, mert rühellem, és anno azért mert köztük tönkre a kapcsolat mert a nő megcsalta... aztán meg egy fekete palival is összejött 2 évre! Azt hiszi magáról hogy ő milyen jó nő, pedig alacsony és dagadt! Állandóan lesi barátomat. Persze hogy beszéltünk már erről barátommal, hogy engem mennyire zavar minden ami azzal a nővel kapcsolatos vagy rá emlékeztet. Eleinte még köszöntek is egymásnak de én megtiltottam, és azóta, kb 4 éve rá sem néz, mert tudja hogy én milyen féltékeny vagyok :) Barátom mindig arra kér engem, hogy felejtsem már el, ne rágódjak e miatt, őt már régesrég nem érdekli stb... Mivel én meg nem akarok veszekedést, sőt még csak szóba sem akarom hozni hogy már megint mi a bajom, sőt ki sem akarom ejteni a nőnek a nevét, azért már kb 2 éve egy szót sem szóltam, szóval ő már biztos azt hiszi hogy engem nem érdekel a dolog. Csak az az idegesítő, hogy tudom, hogy barátom megint olyan illetővel szerel autót, ami több órán át fog tartani, akivel szóba jöhet az a nő.
Mondok egy példát is, ami a múltkoriban történt. Voltunk egy helyen, és megláttuk párom egy régi haverját, akivel már nem találkozott kb 6 éve, és felvettük és elvittük egy darabig. És a srác kb 10 mondata azt volt, hogy rákérdezett a barátom volt nőjére, hogy mi újság van vele, ki a mostani barátja meg hogy férjhez ment már-e?? Olyan dühös lettem akkor is... Miért nem rólunk kérdezett? Hogy pl: mutasd már be a barátnődet, miújság, jól megvagytok... Erre neeeem, a volt csajáról kezdett el kérdezősködni előttem!!! Barátom meg elég képben volt, mert mondta hogy áááh dehogy hol ment volna még ő férjhez!!! Szóval képben lehet a nőt illetően, hogy éppen mi van vele, kivel jár stb...
Még egy zavaró dolog: azt a nőt 1 év után eljegyezte.
Engem meg még most sem! Indok: majd ha lesz fizetésem akkor! Mi köze ennek ehhez?? Hogy lesz fizetésem és akkor fog majd venni egy 20-30 ezer ft-os gyűrűt?? meg hogy éljünk együtt fél évig, utána vesz, meg ilyeneket mond!! Lehet hogy csupán nem akarja elkapkodni? Én is fiatal vagyok még, 22 éves.. ő 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!