Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A féltékenység így még normáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A féltékenység így még normális? 18/L Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Nem tudom ezt hova kéne írni, de talán itt többen válaszolnak. Szóval...köztünk minden rendben szerencsére, néha van veszekedés de csakis a féltékenység miatt, de alapjába véve minden rendben.$ Nagyon nagyon szeretem őt, ő is engem. Rá találtam arra akivel az életemet leakarok élni$$ akit mindennél jobban szeretek. Egy baj van...hát igen a féltékenység. Nem tudom elviselni ha mással van, ha beszél mással. Én nem megyek sehova sem mert ő megkért erre meg nem is vágyok más társaságra, csak hogy vele legyek$$ imádom őt. Ő se megy sehova$ Na de ez ellen lehet tenni valamit? Gyors választ ha kérhetek csak megakarok nyugodni. Most nem vagyok annyira féltékeny de lehet hogy nagyobb lesz mert elkezdtem az lenni :/ és nagyon rossz, pedig tudom hogy engem szeret ahogy én is$ de mit lehet tenni? köszönöm :)
2011. ápr. 3. 22:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azért csak nem akar megcsalni ha beszél egy másik lánnyal... =)
2011. ápr. 3. 22:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem, de akkor is rossz a féltékenység$
2011. ápr. 3. 23:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat egyik alappillére a bizalom, a másik az őszinteség.

Ha nem bízol a párodban, akkor az már régen nem kapcsolat.

Nőj fel! :/

2011. ápr. 3. 23:44
 4/16 anonim ***** válasza:
én is féltékeny vagyok, de sajnos okkal. azóta rosszul vagyok még attól is, ha egy egyedülálló csaj az ismerőse lesz face-en, nemhogy "havercsajokkal" dumálgat. és igen, tudom, h ez rohadtul nem normális, de nem kellett volna megcsalnia... ha akkor volt olyan tökös, h megtegye, akkor most vállalja, h extra féltékeny vagyok... idővel elmúlik, de bizonyítania kell. rohadtul megmérgezi a kapcsolatunkat a féltékenység, de sajnálom, eljátszotta a bizalmam, nem is egyszer, azt hiszem ezek után igazán nem bűn ha félek, és nem fogok hazudni meg a kedvéért megjátszani magam, h ááá nem zavar. igenis zavar, ha havercsajjal telefonál és görcsben van a gyomrom, h na megint egy potenciális ellenfél, akivel megcsal. aztán jön a balhé, én megkérdem mivan, ő kiakad, hogy mit féltékenykedek, aztán bizonygatja, h nincs semmi. de kvára elegem van. mind1, nem untatlak, csak azért írtam le, h érezd: addig örülj, amíg nincs okod a féltékenykedésre, ne fesd az ördögöt a falra. élvezd ki, h jó együtt, és ne kívánd, hogy tényleg olyan legyen a kapcsolatod, mint most az enyém:(
2011. ápr. 3. 23:56
 5/16 anonim ***** válasza:

Pedig ez így nem egészséges, amit ti csináltok, bár, ha mindkettőtöknek megfelel, hogy csak egymással vagytok oké, de szerintem semelyik ember, még a párom sem veheti a bátorságot ahhoz, hogy megtiltsa, hogy én eljárjak, vagy azt csináljak amit akarok. Igenis szükség van néha külön is kikapcsolódni, barátokkal találkozni, majd egész életetekbe ketten egymást nézitek magányosan?

Azért vagy féltékeny, mert ráérsz és nincs, ami lefoglaljon és kitöltse a gondolataid, egyedül a párod körül forognak, ezért kellene külön is más hasznos tevékenységet csinálni.

2011. ápr. 4. 10:47
 6/16 A kérdező kommentje:

Tegnap 23:56

sajnálom remélem azért jobb lesz neked. Nekem jó vele nagyon.

2011. ápr. 4. 19:54
 7/16 A kérdező kommentje:
$:)
2011. ápr. 4. 19:54
 8/16 anonim ***** válasza:

23:56 vagyok

a lényeg: megadom neki a szabad teret. mindentől függetlenül nem akarom, hogy azt érezze, hogy a múltbeli dolgai miatt örökké vezekelnie kell, vagy börtönben kell élnie. akkor kikészülne ő is, meg én is. akkor megy oda, ahova akar, amikor akar, azzal, akivel akar. de cserébe teljes őszinteséget várok el. ha még egyszer megteszi, akkor lenyisszantom a tökeit:D csak vicceltem...:D

barátnőm például abba a hibába esett, hogy állandóan azzal b@szogatta a pasiját, hogy biztos megcsalja. a srác persze sosem tette. de volt egy csaj, aki nagyon nyomult a gyerekre, viszont a gyerek hárította. de bnőm addig-addig piszkálta, hogy biztos vele csalsz, hogy elpattant a gyerek agya, és egy nap tényleg megtette. nem szabad a tűzzel játszani. kell a pasiknak a szabad tér. kb. mint a drog. addig érdekes, amíg tilos, amíg nem szabad, de amint szabad, akkor már kell a fenének...

2011. ápr. 5. 04:37
 9/16 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon szeretheted tényleg ha megcsalt már és megint vele vagy. Én nagyon szeretem az én kicsim$$
2011. ápr. 5. 17:27
 10/16 anonim ***** válasza:

ha annyira szereted a barátod, akkor a bizalmat is meg kell neki adnod!!

és még ha féltékeny is vagy, ne mondogasd neki állandóan.

az én barátom is elég féltékeny típus, pedig konkrét oka nincs, rá, nem csaltam meg, csak épp ő hiperérzékeny főleg a volt barátom miatt, és állandóan azon parázik, hogy én megcsalom, találok másik pasit, pedig abszolút eszembe sem jut keresni sem...ezért persze sokx összeveszünk mikor elkezdi a féltékenykedős dumáját...

2011. ápr. 8. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!