Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz és a baba közti megoldás?
Figyelt kérdés
Ez csak egy érdeklődő kérdés. Ha valaki terhebe esik van valami megoldás az abortusz(kaparás módzser) és a babaválaláson kívül?2011. ápr. 3. 20:48
21/25 A kérdező kommentje:
de nem élveztem el..és nem volt benne teljesen a kiszakadás pillanatában:)
2011. ápr. 3. 21:23
22/25 anonim válasza:
Külföldön létezik abortusz tabletta, nálunk az nem legális, mert igencsak kockázatos.
23/25 anonim válasza:
Most ez kicsit off, de qvára nem kaparnak, egy páran el vannak tévedve...
Amúgy külföldön tényleg van abortusz tabletta, én nem merném kipróbálni.
24/25 anonim válasza:
Utolsó, én írtam, hogy az elhalt magzatot ki kell kapartatni, ugyanis eüs vagyok, és ez a protokoll. Nézz utána mit jelent az egészségügyi kaparás...
25/25 anonim válasza:
Sajnos nincs más lehetőség...Vagy abortusz vagy megszüli a babát! A párod babát vár vagy csak van rá esély, hogy esetleg teherbe esett? Mert azt írod, hogy csak érdeklődő kérdés de úgy tűnik itt már konkrét tényekről van szó! Mi 19 évesek vagyunk a párommal(lassacskán 20), nagyon abortuszellenesek vagyunk és megtartottuk a kisbabát! Én nagyon féltem az elején, sőt még most is elkap néha-néha a félelem de én nem bántam meg a döntésemet és a párom is nagyon várja a kisbabát! Ha tényleg várandós a barátnőd akkor ezt nagyon jól gondoljátok át! És melegen ajánlom, hogy semmilyen buta dologgal ne próbálkozzatok amivel manapság próbálkoznak azért, hogy ne kelljen sem szülni sem pedig abortuszra menni! Le sem írom ezeket mert nem akarok ötleteket adni! De ezek mind egytől-egyig nagyon veszélyes dolgok és súlyos következményekkel járnak és ha elmegy egy baba akkor tényleg mindenképp szükség van kaparásra! Kivéve ha még nagyon nagyon picike és a menstruációval megy el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!