Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez? Ha abortusz után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Ha abortusz után vérzek?

Figyelt kérdés
3 napja volt abortuszom első 2 nap véreztem aztán nem.ma munka közben megint elkezdtem vérezni de csak cseppek jöttek.minden nap nagyon görcsöl a hasam.
2011. ápr. 1. 18:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
nem kell abbahagyni a szexet, csak a védekezni kell..
2011. ápr. 2. 17:18
 32/37 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés hogy, Mennyi a valuta.. A kérdésre válaszoljatok ... Kedves kérdező! Az abortusz után ez normális hiszen még sebes belül! Ne aggodj nem lesz semmi gondd:)
2011. ápr. 2. 20:46
 33/37 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2011. ápr. 3. 11:06
 34/37 anonim ***** válasza:
de végülis hány éves vagy pontosan?:D
2011. ápr. 6. 15:37
 35/37 szamo77d ***** válasza:

Kedves! Már megfizetted a legnagyobb árat, mégis kibújik belőlem a kérdés: miért nem védekeztetek hatásosan? Most

aztán abortusz. Tudod az én anyám utánam még 3x volt ter-

hes, de megszakítatta mind a hármat. Így maradtam én egye-

dül a világban. Máskor vigyázzatok nagyon! B:eszéljétek meg előre a védekezés módját.

2011. ápr. 6. 15:52
 36/37 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok.énis egyke vagyok.hát azóta nagyon rosszul érzem magam, nagyon bánt a dolog de 18 évesne nincs itt az ideje egy kisbabának.hát nagyon szerencsétlen vagyok h becsuszott, mikor kevés volt rá az esély.de sajnos igy alakult, és egy életre megtanultam hogy mindenre odakell figyelni nagyon.
2011. ápr. 6. 16:30
 37/37 Girlnextdor ***** válasza:

en oszinten nagyon sajnallak, hogy ezt kellett tenned...menj el a dokihoz kerdezd meg, hogy mi a helyzet, valoszinuleg normalis, hogy vereztel...de ne eroltesd meg magad, pihenj, hogy meg tudj gyogyulni mert eleg sulyos dolog tortent veld ott bent

21/L

2011. ápr. 6. 17:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!