Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Ha abortusz után vérzek?
Figyelt kérdés
3 napja volt abortuszom első 2 nap véreztem aztán nem.ma munka közben megint elkezdtem vérezni de csak cseppek jöttek.minden nap nagyon görcsöl a hasam.2011. ápr. 1. 18:09
1/37 anonim válasza:
Igen normális,hiszen most belül seb van,és annak még pár napig véreznie kell..
2/37 anonim válasza:
Meg lett kúrtatva a méhed, mit vártál? 1 hét és elmúlik!
3/37 A kérdező kommentje:
nem nemzavar ha vérzek csak megijjedtem kicsit hogy egy nap nem vérzett és ma megeröltettem magam és akkor vérzet.ilyenkor nem lenne szabad megeröltetnem magam??és mennyi ideig?
2011. ápr. 1. 18:22
4/37 anonim válasza:
lehet nem ide tartozik de fontos lenne neharagudj megkérdezhetem mennyi volt egy abortusz? :S
5/37 anonim válasza:
h kerult sor abosztuszra, milyen módszer mellett lettél terhes?
6/37 A kérdező kommentje:
romániában csináltattam és ott 2milla volt. az első szex után megkivántuk 1mást és megtörölte aztán 69eseztünk és azután betettük egy picit.előváladék még nem volt mer miután kivettük azután sem volt.sajna igy estem teherbe de ez is számit?
2011. ápr. 1. 18:31
7/37 anonim válasza:
ja, nem.. csak megkérdeztem, mert ha nem védekeztetek, akkor nem kell csodalkozni, h abortusz lett a vége..
8/37 anonim válasza:
2 millió forint az abortusz???
Boldog április elsejét!
9/37 anonim válasza:
te ész! romániában nem forinttal fizetnek! ott lei van!
10/37 anonim válasza:
Nem azt irta hogy forint.. romániában nem forint van
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!