Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez? Ha abortusz után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Ha abortusz után vérzek?

Figyelt kérdés
3 napja volt abortuszom első 2 nap véreztem aztán nem.ma munka közben megint elkezdtem vérezni de csak cseppek jöttek.minden nap nagyon görcsöl a hasam.
2011. ápr. 1. 18:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

mai árfolyam:

2,000,000.00 ROL = 12,844.15 HUF

2011. ápr. 1. 18:54
 12/37 anonim ***** válasza:
mármint előző előtti
2011. ápr. 1. 18:55
 13/37 A kérdező kommentje:
bocsi ha nemvolt érthető ahogy elirtam. 2milla lej volt.deh jol néznénk ki ha 2milla forint lenne.akkor jol meggazdagodnának az orvosok 1-2abortuszból.mondjuk igysem megy nekik rosszul dee ez nem ide tartozik.
2011. ápr. 1. 19:06
 14/37 anonim ***** válasza:
ez eléggé kikészitette a szervezetedet, örülj ha megúszod 1 kis vérzéssel.. lehet h gyereked se lehet többet :S
2011. ápr. 1. 19:07
 15/37 A kérdező kommentje:
azért remélem h nem lesz ilyen súlyos következménye.nem bánom ha vérzek csak ne legyen később semmi baj.
2011. ápr. 1. 19:16
 16/37 anonim ***** válasza:
most nem ezért, vagy azért, de erre előbb is gondolhattatok volna.. van fogalmad róla, h ez mekkora csapás volt a szervezetednek? simán kilyukaszthatják a méhedet, valamint, mivel mesterségesen nyomták szét azokat az izmokat, ezek gyengulhetnek, ami később koraszüléshez is vezethet.. anno Dr. Ceizel Endre szépen elmagyaraztan egy előadáson.. azóta is bennem van az élmény, és tudom, h soha nem leszek felelőtlen.. ha nem birtok magatokkal, és nincs gumi vagy vmi, akkor irass fel fogamzasgatlo tablettát! vagy miért nem vettél be 72 órásat, ha már nem sikerult védekeznetek?
2011. ápr. 1. 19:18
 17/37 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy ennyitől nemgondoltam volna hogy terhes leszek.minden barátnőm azt mondta hogy nincs miért aggódjam mert letöröltük és orális szex utján ugyis lement rólla minden.de sajnos nem igy történt, de remélem ilyenre nem lezs még1szer szükség mert ezek után mindent megteszek hogy a védekezés a leg biztonságosabb legyen.
2011. ápr. 1. 19:26
 18/37 anonim ***** válasza:
hany eves vagy? a baratnoidnek hiszel? attól, h vki nem lett ugy terhes, te még az lehetsz.. előváladéktól is simán teherbeeshetsz, nem elég, h van orális.. jajj, anyám.. az folyamatosan termelődik.. egyszeru is lenne a dolog, ha az orális szex lenne a védekezés :DD
2011. ápr. 1. 19:35
 19/37 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy szokás de elég érdekes, hogy 3 nap után már lehet dolgozni meg mászkálni, lehet én tévedek, az orvos nem mondott erről semmit? Kérdezd meg a nőgyógyászodat, mert lehet ártasz vele, ha megerőlteted magad, és nyugton kéne maradni egy darabig.
2011. ápr. 1. 19:37
 20/37 anonim ***** válasza:
18%
nem értem,hogy miért kell abortusz? nem is bánnám,ha 2 milla lenne,de forintban.a saját gyerekedet ölted meg!!! nekünk 2 gyerek halt meg,bezzeg az ilyeneknek nem kell..fúúúúú,de ideges lettem!!!!!!!mindegy...vigyáni kell,mert a páromnak is meg halt a baba a hasában 6 hónaposan.meg szűlte és aztán 2 hét múlva elkezdett belőle ömleni a vér.vissza kell menned majd vizsgálatra nem?menny vissza,mikor letelik az idő. és többet ne csinálj ilyet!!ez gyilkosság. a magzat él!!mutatták egyszer,hogy a tű elől menekült a magzat.él!!!
2011. ápr. 1. 19:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!