Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez? Ha abortusz után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Ha abortusz után vérzek?

Figyelt kérdés
3 napja volt abortuszom első 2 nap véreztem aztán nem.ma munka közben megint elkezdtem vérezni de csak cseppek jöttek.minden nap nagyon görcsöl a hasam.
2011. ápr. 1. 18:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
51%
a magzat nem él.. és nem tudatosan menekul a tű elől.. egyébként, nem is tűvel csinaljak, de mindegy.. abban egyetértek, h ennyi védekezési módszer mellett már nem értem h miért kell még mindig azt a hulye megszakitást hasznalni?? ha viszont védekezés mellett esik vki teherbe ( a védekezés alatt a normalis védekezést értem, tehat gumi vagy tabletta, huvelygyuru, stb.. nem pharmatex, meg ezek.. azok nem jók.. ) akkor talán meg lehet érteni, h vki elmegy abortuszra.. én se tudnam felnevelni 21 évesen, suli mellett.. de ha vki ennyire nem foglalkozik azzal, h mi lesz, akkor az nem jó..
2011. ápr. 1. 19:47
 22/37 anonim ***** válasza:

Teljesen mellesleg 2 millió lej hozzávetőlegesen 160-170 millió forint...

1 LEI = 7 FT (Augusztusban még annyi volt.)

2011. ápr. 1. 19:52
 23/37 A kérdező kommentje:
nem azért csináltam mert nem akartam.még 18sem vagyok nem vagyok rá érett.tudom hogy felelőtlen voltam de mostmár sajnos nemtudok mit csinálni ha tudnám visszaforgatnám az időt.visszakell menjek majd az első havim után.nah nem dolgozni járok csak knit a kertben segitettem apukámnak és nagyon megfájdult a hasam és véreztem.
2011. ápr. 1. 19:52
 24/37 anonim ***** válasza:
70 FT a LEI, nem 7, sorry
2011. ápr. 1. 19:55
 25/37 anonim ***** válasza:

"1 Romanian lei = 64.1788328 Hungarian forints"

google legfrissebb szerint. Hoppáhoppá.

2011. ápr. 1. 19:58
 26/37 A kérdező kommentje:
látom itt kérdéses az ár.200lej=12000ft. 2007 óta 2milla lej=200ron.kb igy van
2011. ápr. 1. 20:06
 27/37 A kérdező kommentje:
mondjuk ez nemis lényeg.tudom h nagyot tévedtem de sajnos már nem forgathatom vissza az időt.de ez egy életre szóló pofon volt a számomra és ezek után 100X meggondolom h mit teszek és mit nem.
2011. ápr. 1. 20:23
 28/37 anonim ***** válasza:
Igazából hallottam egy prédikátort beszélni és azt mondta,hogy mikor Káin megölte ábelt,akkor az Isten szólt Káinhoz,hogy hol a te testvéred ábel.Káin pedig azt mondta,hogy tán őrzője vagyok-e a testvéremnek?Arra Isten rá szólt,hogy a te atyádfiának vére kiált hozzám a földről..ez azt jelenti,hogy a megölt emberek vére,,mert abban van az élet,,(lélek)kiált Istenhez szüntelen bosszúért.ha valaki abortuszt csináltat,a magzat vérzik..tud vérezni.már vér van benne az-az,(lélek)ezért minden megölt magzat vére bosszúért kiált Istenhez.Ezt szellemileg úgy képzeld el,hogy a saját magzatod vére ott van rajtad és kiált Istenhez,hogy szolgáltasson igazságot.Persze ebből van kiút,de ezt nem itt és nem most fejtem ki,..:)))
2011. ápr. 2. 12:54
 29/37 anonim ***** válasza:
na, mindegy, mostmár csak annyit tehetsz, h máskor NORMALISAN védekezel!
2011. ápr. 2. 15:30
 30/37 A kérdező kommentje:
megtzanultam, normálisan fogok védekezni.amugy meg nemhiszem hogy a közeljövőben lesz kedvem a szexhez.tudom h egy életet ültem meg de nem volt más választásom
2011. ápr. 2. 16:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!