Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogyha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogyha egy apukának fia születik akkor szokott viccelni vele hogy remélem nagy farka lesz és sok nőt meg fog vele dugni, de ha lánya születik akkor nem mondja azt hogy hu nagy pinája legyen és sokan dugják meg?

Figyelt kérdés
Miért van ez a hímsovinizmus?Anőknek is joguk van sok férfival kefélni
2011. ápr. 1. 11:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Én spec nem kívángatnék ilyet a fiamnak

De egyébként egészségedre

2011. ápr. 1. 11:13
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, ha olyan nagy lesz a pinája, akkor csak kevesen akarják megdugni.Jobb a szük.
2011. ápr. 1. 11:19
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem találkoztam ilyen apukával.
2011. ápr. 1. 11:25
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Akkora pinája legyen, hogy a kopasz fejet bele lehessen dugni!
2011. ápr. 1. 11:27
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor nekem vagy tul sokszor kivanta ezt a faterom a szuletesem utan es az ellenkezoje jott be, vagy pont, hogy egyszer sem kivanta ezt nekem, mert nem mondhatnam, hogy tul nagy lenne a peniszem...:D

Mindenesetre asszem, itt az ideje a szamonkeresnek...:D

Hol vagy, Apa? Gyere csak ide egy pillanatra...:D:D:D

2011. ápr. 1. 11:30
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Hát fiam, már megint a fiú kefél -> életcsászár, lány kefél -> k*rva témánál vagyunk. Erre szokott jönni a "minden zárat nyitó kulcs a mesterkulcs, a minden kulcsra nyíló zár csak egy szar zár" idézet. És eléggé van benne valami, a férfiaknak ez eredmény, hódítás, a nőknek meg nem. Kultúra, így alakult ki, ez a normális: a férfi minél több nőt akar megtermékenyíteni, a nő meg meg akar fogni egyet, hogy felnevelje a kölkét.
2011. ápr. 1. 11:53
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

milyen családban nőttél te fel? O.o

vagy egyáltalán milyen világban élsz? O.o

még egy apával se találkoztam aki ilyet mondott volna, és ahogy látom a többiek se nagyon :P

simán csak hülye vagy és ilyenekbe gondolsz bele... de ez csak olyasmi féle hogy "mi lenne ha..."

egy NORMÁLIS apa sosem mondana ilyet... mármint aki törődik a gyerekével annyira...

2011. ápr. 1. 12:23
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden férfinál van ez így, hogy minden nőre elcsábul. Vannak köztünk olyanok is, akiknek igazán fontos a szerelem, illetve az, hogy csak egyszer nősüljön.
2011. ápr. 1. 12:26
 9/25 anonim ***** válasza:
Az evolúció során mindig az volt, hogy kevés férfi dugott sokat, és sok nőt dugtak kevesen.
2011. ápr. 1. 12:31
 10/25 anonim ***** válasza:
48%
Mert azzal lehet dicsekedni hogy hő a fiam tegnap is megdugott egy jó bulát úgy kifugázta a púzóját hogy attol koldult és erre a többi férfi azt mondja ez az muff mágus a srác de ha azzal dicsekszik hogy hő tegnap már megint megdugta egy f@szi a lányomat,az szánalom és lek.rvázzák és igazuk is van ez a világ rendje ez így lesz 100 év múlva is és jól is van ez így !
2011. ápr. 1. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!