Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért forog manapság minden a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért forog manapság minden a szex körül?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, felháborítónak tartom, hogy a reklámok, filmek sorozatok, és minden egyéb már csak a szexről szól. Beletáplálják ezzel a tinédzserekbe hogy ez a normális, erről szól az élet. Ezért érnek a mai kislányok olyan hamar, mert ezt látják mindenhol hogy ezzel lehetnek valakik, ha a szexualitásukat mutogatják, és felhívják a figyelmet arra hogy ők bármire hajlandók.

A másik meg, hogy ha nem szexelsz napi x-szer a pároddal akkor prűd vagy, meg nem vagy normális. Arról meg már ne is beszéljünk hogy mivan ha épp nem kívánod a szexet...

Miért kell mindennek a szexről szólnia? Nem annyira fontos dolog ez, de mégis azt mondják sokan, hogy enélkül nem működik egy kapcsolat. Most őszintén, egy 2 perces aktus miatt (ha nem jó épp, vagy épp nem kívánom) hagyjam ott azt az embert akit az életemnél is jobban szeretek, csak azért mert épp nem csináltuk 3 hónapja??

2011. márc. 31. 16:54
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
szerintem ennek a gazdasághoz van köze meg a termelői szemetelős életmódhoz. amin csöcsök vannak azt kétszer annyira veszik.
2011. márc. 31. 17:39
 32/44 anonim ***** válasza:

A 3. válaszoló vagyok.

"a szex jó!miért nem akartok szexelni?se bulizni?akkor mit csináltok?ültök a tv elött?pff!"

Hát LOL, ha neked ez az értékrended, és ezekből áll az életed, akkor csak gratulálni tudok! Igencsak szegényes lehet a fantáziád, ha a szexelésen és a bulizáson kívül semmit nem tudsz csinálni! Mi például sokat járunk el, sportolunk, kirándulunk, beszélgetünk, filmezünk, stb...

Mellesleg ki a fene mondta, hogy mi nem szoktunk szexelni? Azt mondtuk, nekünk nem csak az jelenti az időtöltést.... A kettő nem ugyanaz, de ti máris beskatulyáztatok minket, szóval pont erről beszélünk.

2011. márc. 31. 17:42
 33/44 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem mondja, hogy hagyd el a vőlegényed, ha 3 hónapig nem szeretkeztek. Mindenkinek más a szükséglete, valaki naponta igényli, valaki havonta. Örülj, hogy a pároddal nem csak szellemileg, de testi szinten is összhangban vagytok.
2011. márc. 31. 17:42
 34/44 anonim ***** válasza:
A 17:36-os válaszoló vagyok,és annyit még hozzátennék,hogy ahol gondok vannak a másik szexuális teljesítményével,vagy nem egyezik a két fél szexuális igénye,ott még szép,hogy szakítás lesz a vége,ha a megbeszélés sem segít!Ugyanis a szex a párkapcsolat szerves része,és ha az nem működik,akkor igenis egy nagyon fontos dolog nem működik a kapcsolatban!Ezt Te is megértheted,mert nyilvánvaló,és ez sem a szexcetrikusság miatt van.Húsz éve is uyganígy mentek tönkre kapcsolatok ilyen gondok miatt,csak akkor még nem volt divat ennyire nyíltan felvállalni,és érdekeket érvényesíteni.
2011. márc. 31. 17:45
 35/44 anonim ***** válasza:
47%

"Nem szeretnélek megbántani,de szerintem Te igenis prűd és maradi vagy,vagy besavanyodott,vagy pedig mindkettő"

Na látjátok, pont erről van szó! :S Ha valaki számára nem (annyira) fontos a szex, mint a többségnek, akkor az már egyből prűd és besavanyodott! Most akkor én is prűd vagyok, mert általában hetente egyszer szexelünk a barátommal, és nekem ez tökéletesen megfelel? Ha ez valahol szóbajön, úgy néznek rám mint valami mutánsra, ebből kicsit elegem van már. -.-

2011. márc. 31. 17:47
 36/44 anonim ***** válasza:
39%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:47

De a magadfajták szerint meg az a hülye, akinek többet jelent a szex, mint nektek. Úgyhogy ti is ugyanolyanok vagytok. Lásd a kérdezőt... Látom, mindenki lepontozott, nem értem az okát. Én csak annyit mondtam, hogy ne gondolja magáról a kérdező, hogy ő az etalon, mert én se gondolom magamról. Van, aki szexcentrikusabb, van, aki kevésbé. Érted?

2011. márc. 31. 17:52
 37/44 anonim ***** válasza:
52%

"énis szoktam csinálni amit te felsoroltál!de akkor áljál be papnak vagy apácának vagy tököm tudja minek!mér kell a szexet így felfogni?nem is érted a lényegét és azt sem hogy miért csinálják!nem ide valók vagytok ti!pff..."

Ajj ne idegesíts már... Hány éves vagy? 17? :) Most azért menjek apácának, mert ha van 4 óra szabadidőm, akkor nem a szex az első amit csinálni szeretnék? Nekem azzal nincs bajom ha mások szeretnek szexelni, dee azért az már kicsit túlzás szerintem, hogy úgy állítják be a szexet, mintha nem lehetne nélküle élni. Ha pl valaki fél évig nem szexel, akkor már minden baja van, bele van halva, stb...Azért más örömök is vannak az életben.

2011. márc. 31. 17:53
 38/44 A kérdező kommentje:

Kiváncsi voltam, milyen százalékban jönnek a válaszok, ki melyik felfogást részesíti előnyben. Hát nem kommentálom:)

De az tényleg szégyen, hogy 20 évesen több eszem van mint egy 30-40 éves felnőtt nőnek/férfinak:)

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 31. 17:54
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

Nem a világra kéne mutogatni,ezért mondtam,hogy prűd,besavanyodott,maradi,a felfogása miatt!Itt nem azzal van a gond,hogy milyenek a szexuális igényei a párkapcsolatában,hanem azzal,hogy kisarkítja a dolgokat,és keményen általánosít!Nézd,lehet,hogy én elhagynám a páromat,ha három hónapig nem szexelnénk,mert nekem ez nem felelne meg,természetesen ezt is csak akkor,ha már a megbeszélés sem segítene.Nem a szexcentrikusság miatt,hanem mert én ere és erre vágyom,de lehet,a párom ezt nem tudja nekem megadni.Akkor miért maradnék abban a kapcsolatban?Hogy szenvedjünk mindketten?Remélem,érted a mondnaivalóm lényegét.

S ez nincs összefüggésben a médiával,mert aki önálló emberi lény,az nem egy sorozat miatt fog úgy élni,ahogy,hannem mert ő úgy AKAR élni.Persze akadnak birkaszellemű egyének,de nem kéne általánosítani.

2011. márc. 31. 17:56
 40/44 anonim ***** válasza:
35%
ja ne legyél már olyan okos kedves kérdező és a kérdező elötti hozzászóláshoz szeretnék mondani valamités mivan ha 17 vagyok?a 17 évesnek nem lehet esze?de nem vok 17 21 vagyok éás nekem hetente van fél óra szabadidőm és azt a szexre pazarlom mert én dolgozó ember vagyok és én elakarom tartani a jövendőbeli feleségemet!és ez nekem a kikapcsolódás!
2011. márc. 31. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!