Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért forog manapság minden a szex körül?
Komolyan mondom, felháborítónak tartom, hogy a reklámok, filmek sorozatok, és minden egyéb már csak a szexről szól. Beletáplálják ezzel a tinédzserekbe hogy ez a normális, erről szól az élet. Ezért érnek a mai kislányok olyan hamar, mert ezt látják mindenhol hogy ezzel lehetnek valakik, ha a szexualitásukat mutogatják, és felhívják a figyelmet arra hogy ők bármire hajlandók.
A másik meg, hogy ha nem szexelsz napi x-szer a pároddal akkor prűd vagy, meg nem vagy normális. Arról meg már ne is beszéljünk hogy mivan ha épp nem kívánod a szexet...
Miért kell mindennek a szexről szólnia? Nem annyira fontos dolog ez, de mégis azt mondják sokan, hogy enélkül nem működik egy kapcsolat. Most őszintén, egy 2 perces aktus miatt (ha nem jó épp, vagy épp nem kívánom) hagyjam ott azt az embert akit az életemnél is jobban szeretek, csak azért mert épp nem csináltuk 3 hónapja??
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:56
Én is pont így érzem! Hogy nem vagyok idevaló, én kevesebbet érek ha kimondom hogy a szex igenis csak keveset számít, és nem pusztulok meg ha több évig nincs! Annyira szeretjük egymást a párommal, ő se akar szeretkezni, csak ha épp ránkjön az 5 perc...nem értem miért vagyok én ezért kevesebb és a 14 évesek miért többek ha ők minden nap mással kefélnek?
Kérdező!
Szintén 20 éves vagyok én is. Lassan két éve lesz annak, hogy utoljára szexeltem. Nem járok bulizni, nem kúratom magam össze-vissza, hasonlóak a meglátásaim nekem is.
Ugyan már régóta nincs párom, de én magam is irritálónak találom, hogy manapság minden csak a szex körül forog.
Úgyhogy 100/-ig egyet értek veled!
"Miért kell mindennek a szexről szólnia? Nem annyira fontos dolog ez, de mégis azt mondják sokan, hogy enélkül nem működik egy kapcsolat."
Van, akinek fontosabb, van, akinek kevésbé! Neked az a normális, ha valaki olyan, mint te. Nekem meg nem. Ne általánosítsál már. Nekem nagyon fontos a jó szex, ettől még normálisnak érzem magam, és hihetetlen, de még szerelmes is szoktam lenni, de ettől még te is azt csinálsz, amit akarsz, nem tud érdekelni.
"A kérdező kommentje:
Én is pont így érzem! Hogy nem vagyok idevaló, én kevesebbet érek ha kimondom hogy a szex igenis csak keveset számít, és nem pusztulok meg ha több évig nincs! Annyira szeretjük egymást a párommal, ő se akar szeretkezni, csak ha épp ránkjön az 5 perc...nem értem miért vagyok én ezért kevesebb és a 14 évesek miért többek ha ők minden nap mással kefélnek?
Azért, mert a mai tizenévesek/tinik körében az számít cikinek, aki még szűz, sajnos! Ugyan tizenéves voltam én is, amikor elvette az akkori párom a szüzességemet, de nem 13-14, hanem 18.
20/L
Előző voltam.
Miért gondoljátok, hogy minden a szex körül forog? Basszus. Nekem már ettől van herótom. Többszáz tévécsatorna van, ebből kettőt néztek, esetleg néha benyögitek, hogy "neem, én csak az animal planetet meg a ngc-t nézem, a keradókra csak véletlen nyomok néha". Aha, persze.
Az én életemben pl. egyáltalán nem minden a szexről szól. De tény, hogy nem nézem a tévét pusztán azért, mert nincs jobb dolgom, és ha kereskedelmi adón nézek filmet, akkor a reklám alatt megvacsorázom vagy elszívok egy cigit.
A mai kislányok meg... basszus a suliban is azt tanítják, hogy Rómeó és Júlia, találkoznak, másnap meg szexelnek. Akkor mennyivel is rosszabb az, ami ma megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!