Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért forog manapság minden a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért forog manapság minden a szex körül?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, felháborítónak tartom, hogy a reklámok, filmek sorozatok, és minden egyéb már csak a szexről szól. Beletáplálják ezzel a tinédzserekbe hogy ez a normális, erről szól az élet. Ezért érnek a mai kislányok olyan hamar, mert ezt látják mindenhol hogy ezzel lehetnek valakik, ha a szexualitásukat mutogatják, és felhívják a figyelmet arra hogy ők bármire hajlandók.

A másik meg, hogy ha nem szexelsz napi x-szer a pároddal akkor prűd vagy, meg nem vagy normális. Arról meg már ne is beszéljünk hogy mivan ha épp nem kívánod a szexet...

Miért kell mindennek a szexről szólnia? Nem annyira fontos dolog ez, de mégis azt mondják sokan, hogy enélkül nem működik egy kapcsolat. Most őszintén, egy 2 perces aktus miatt (ha nem jó épp, vagy épp nem kívánom) hagyjam ott azt az embert akit az életemnél is jobban szeretek, csak azért mert épp nem csináltuk 3 hónapja??

2011. márc. 31. 16:54
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
29%
a szex jó!miért nem akartok szexelni?se bulizni?akkor mit csináltok?ültök a tv elött?pff!
2011. márc. 31. 17:07
 12/44 anonim válasza:
52%

elsőnek: nincs igazad, 37 éves nő vagyok és régebben nem a szexről szólt az élet...

sajnos már nem tudnak mivel kitörni az emberek és a szexualitásra mindig mindenki vevő

2011. márc. 31. 17:08
 13/44 A kérdező kommentje:

Van, akinek fontosabb, van, akinek kevésbé! Neked az a normális, ha valaki olyan, mint te. Nekem meg nem. Ne általánosítsál már. Nekem nagyon fontos a jó szex, ettől még normálisnak érzem magam, és hihetetlen, de még szerelmes is szoktam lenni, de ettől még te is azt csinálsz, amit akarsz, nem tud érdekelni.

De igen általánosítok, mert mint írtam a csapból is ez folyik:) Persze vannak azok a ritka kivételek akik még tudnak ép ésszel gondolkozni, de már sajnos nem sokan.

Legyen fontos neked a szex, nem érdekel. De miért kell ezt abba is belesúlykolni akit lehet hogy kevésbé érdekel? Miért kell a tejes reklámtól kezdve, az xy filmig erről szólnia? Komolyan mondom unalmamba már elkapcsolom a tv-t valahányszor szex jelenet vagy hasonló van...

2011. márc. 31. 17:09
 14/44 anonim ***** válasza:
56%

"Persze vannak azok a ritka kivételek akik még tudnak ép ésszel gondolkozni, de már sajnos nem sokan."

Tudok ép ésszel gondolkodni. Ismét általánosítasz.

2011. márc. 31. 17:11
 15/44 A kérdező kommentje:

a szex jó!miért nem akartok szexelni?se bulizni?akkor mit csináltok?ültök a tv elött?pff!

Persze hogy jó! Én ezt nem vontam kétségbe, és még egyszer elmondom nem vagyok prűd, én is szoktam a párommal együtt lenni.Bulizni nem bulizok mert szánalmas hogy a kis taknyosok cigiznek, piálva és bedrogozva fetrengenek, vagy rosszabb esetbe dugatják magukat a wc mosdójában. Én valahogy értelmesebbnek tartom magam ennél.

Nem vagyunk mi állatok, ösztönlények hogy minden a dugás körül forogjon ha eljön a tüzelés időszaka...jézusom...

Hogy mit csinálunk?Tartalmas időtöltésről még nem hallottál? Bowling, séta, túra, bicózás stb. És ha ülünk a tv előtt akkor mi van? Értelmesebb mintha drogosan feküdnék egy diszkóban a padlón.

2011. márc. 31. 17:13
 16/44 anonim ***** válasza:
51%

"ettől még normálisnak érzem magam"

ne érezd mert nem vagy az!

2011. márc. 31. 17:14
 17/44 anonim ***** válasza:

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:07

Nem, nem ülök a tv előtt egész nap, annál sokkal hasznosabb dolgokkal is el tudom tölteni az időmet. (:

2011. márc. 31. 17:15
 18/44 anonim ***** válasza:

52%-os!

Te eszméletlen bunkó vagy, már elnézést!

-.-"

2011. márc. 31. 17:16
 19/44 anonim ***** válasza:
52%
én nem azt montam hogy drogosan kell ülni a diszkóban!mert nem diszkóra gondolok a buli az is lehet hogy áthívsz pár havert és jól érezzük magunkat mint egy kisebb házibuli!és énis szoktam boowling-ozni meg túrázni!csak nem vetem meg a szexet úgy mint te!
2011. márc. 31. 17:16
 20/44 anonim ***** válasza:
33%
ekkora taplót mint ez az 52%-os!
2011. márc. 31. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!