Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért forog manapság minden a szex körül?
Komolyan mondom, felháborítónak tartom, hogy a reklámok, filmek sorozatok, és minden egyéb már csak a szexről szól. Beletáplálják ezzel a tinédzserekbe hogy ez a normális, erről szól az élet. Ezért érnek a mai kislányok olyan hamar, mert ezt látják mindenhol hogy ezzel lehetnek valakik, ha a szexualitásukat mutogatják, és felhívják a figyelmet arra hogy ők bármire hajlandók.
A másik meg, hogy ha nem szexelsz napi x-szer a pároddal akkor prűd vagy, meg nem vagy normális. Arról meg már ne is beszéljünk hogy mivan ha épp nem kívánod a szexet...
Miért kell mindennek a szexről szólnia? Nem annyira fontos dolog ez, de mégis azt mondják sokan, hogy enélkül nem működik egy kapcsolat. Most őszintén, egy 2 perces aktus miatt (ha nem jó épp, vagy épp nem kívánom) hagyjam ott azt az embert akit az életemnél is jobban szeretek, csak azért mert épp nem csináltuk 3 hónapja??
"Most őszintén, egy 2 perces aktus miatt (ha nem jó épp, vagy épp nem kívánom) hagyjam ott azt az embert akit az életemnél is jobban szeretek"
ezt valószínűleg az én kérdésemre értetted, a 15 éves lány vagyok, aki a kritikán aluli szex miatt nem jön ki jól a barátjával. olvasd végig a kommentjeimet, kérlek, és képzeld el hogy szeretsz valakit de nem tudod elérni hogy szerelmetek beteljesüljön. mert a szex (számomra legalábbis) a szerelem legteljesebb beteljesülése, amivel örömet tudunk szerezni annak akit szeretünk. Nem fertőző betegség vagy népirtás, miért ne csinálnák az emberek ha jó?...
"Én is pont így érzem! Hogy nem vagyok idevaló, én kevesebbet érek ha kimondom hogy a szex igenis csak keveset számít, és nem pusztulok meg ha több évig nincs"
Hogy lehet boldog párkapcsolatban élni, jegyben járni manapság szex nélkül? Csak egy kérdés...
Hogy lehet boldog párkapcsolatban élni, jegyben járni manapság szex nélkül? Csak egy kérdés...
Szoktunk szeretkezni értsd már meg:D Csak mi nem erre építjük a jelenünket és a jövőnket, és nem fogok sírva szakítani vele mert épp egy hete nem feküdtünk le egymással:)
Mellesleg miért ne lehetne szex nélkül jegyben járni?..Ez a baj hogy elképzelhetetlen lett szex nélkül a létezés:)
Kedves Kérdező!
A szex jó,egészséges,természetes dolog,a magánélet része,az Élet,létezés velejárója,egyik alapszükségletünk.Ösztönösen génjeinkbe van kódolva,hogy ami számunkra örömforrás,abból mindig több kell.Mondjuk,ha egy tábla csoki boldogsághormonokat szabadít fel a szervezetemben,akkor evidens,hogy rákapok,és legközelebb is fogyasztani fogom,sőt,alig várom,hogy újra kóstolhassam,mert vágyom rá,mert finom,mert valamilyen szinten függök tőle.Ilyesformán vélekedek a szexről is.Nekem jó,én élvezem,imádom.Ha bekapcsolom a tévét,és szembetalálkozom vele,akkor sem kapok infarktust,vagy elkapcsolom,vagy végignézem,de legtöbbször végignézem,mert olyan a hangulatom.Ebben mi van???Normális,felnőtt,dolgozó,tisztességes nő vagyok,van egzisztenciám,ÉS szeretem a szexet.Ettől nem vagyok dekányival sem rosszabb ember,mint mások.Bulizni is szeretek,és a szórakozóheyleken nem a tiniket lesem,hanem jól érzem magam.
Nem szeretnélek megbántani,de szerintem Te igenis prűd és maradi vagy,vagy besavanyodott,vagy pedig mindkettő.A tinik nem attól oylanok,amilyenek,hogy a spanyol sorozatban xy +keféli z-t,és ők pont odakapcsolnak,hanem azért,mert aszüleik nem érnek rá normálisan felnevelni őket.Nyilván nem is akarnak ráérni.Nyilván ezt is a mai világ hozta magával,az emberek rengeteget dolgoznak,a gyerekre meg nem jut idő,ezt értem,Te is jól tudod.Szóval ez sem a szexcentrikusságal függ össze,hanem egészen mással.Ez sem azok hibája,akik kedvelik a szexuális témákat,hanem teljesen más dolgok eredménye.
Szóval tényleg nem kéne általánosítanod,és ennyire kisarkítanod a dolgokat!
"Mellesleg miért ne lehetne szex nélkül jegyben járni?"
Mert majd később jönnek a bajok :D Nem igaz, hogy nincsenek szükségleteid? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!