Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért forog manapság minden a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért forog manapság minden a szex körül?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, felháborítónak tartom, hogy a reklámok, filmek sorozatok, és minden egyéb már csak a szexről szól. Beletáplálják ezzel a tinédzserekbe hogy ez a normális, erről szól az élet. Ezért érnek a mai kislányok olyan hamar, mert ezt látják mindenhol hogy ezzel lehetnek valakik, ha a szexualitásukat mutogatják, és felhívják a figyelmet arra hogy ők bármire hajlandók.

A másik meg, hogy ha nem szexelsz napi x-szer a pároddal akkor prűd vagy, meg nem vagy normális. Arról meg már ne is beszéljünk hogy mivan ha épp nem kívánod a szexet...

Miért kell mindennek a szexről szólnia? Nem annyira fontos dolog ez, de mégis azt mondják sokan, hogy enélkül nem működik egy kapcsolat. Most őszintén, egy 2 perces aktus miatt (ha nem jó épp, vagy épp nem kívánom) hagyjam ott azt az embert akit az életemnél is jobban szeretek, csak azért mert épp nem csináltuk 3 hónapja??

2011. márc. 31. 16:54
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
48%

"Most őszintén, egy 2 perces aktus miatt (ha nem jó épp, vagy épp nem kívánom) hagyjam ott azt az embert akit az életemnél is jobban szeretek"

ezt valószínűleg az én kérdésemre értetted, a 15 éves lány vagyok, aki a kritikán aluli szex miatt nem jön ki jól a barátjával. olvasd végig a kommentjeimet, kérlek, és képzeld el hogy szeretsz valakit de nem tudod elérni hogy szerelmetek beteljesüljön. mert a szex (számomra legalábbis) a szerelem legteljesebb beteljesülése, amivel örömet tudunk szerezni annak akit szeretünk. Nem fertőző betegség vagy népirtás, miért ne csinálnák az emberek ha jó?...

2011. márc. 31. 17:19
 22/44 anonim ***** válasza:
67%

"Én is pont így érzem! Hogy nem vagyok idevaló, én kevesebbet érek ha kimondom hogy a szex igenis csak keveset számít, és nem pusztulok meg ha több évig nincs"

Hogy lehet boldog párkapcsolatban élni, jegyben járni manapság szex nélkül? Csak egy kérdés...

2011. márc. 31. 17:19
 23/44 A kérdező kommentje:

Hogy lehet boldog párkapcsolatban élni, jegyben járni manapság szex nélkül? Csak egy kérdés...

Szoktunk szeretkezni értsd már meg:D Csak mi nem erre építjük a jelenünket és a jövőnket, és nem fogok sírva szakítani vele mert épp egy hete nem feküdtünk le egymással:)

Mellesleg miért ne lehetne szex nélkül jegyben járni?..Ez a baj hogy elképzelhetetlen lett szex nélkül a létezés:)

2011. márc. 31. 17:25
 24/44 anonim ***** válasza:
25%
a kérdezőnek problémái vannak a szexuális élettel?
2011. márc. 31. 17:25
 25/44 anonim ***** válasza:
31%
nincsenek, csak úgy gondolja, hogy az a normális, amit ő gondol...
2011. márc. 31. 17:34
 26/44 anonim ***** válasza:
24%

Kedves Kérdező!

A szex jó,egészséges,természetes dolog,a magánélet része,az Élet,létezés velejárója,egyik alapszükségletünk.Ösztönösen génjeinkbe van kódolva,hogy ami számunkra örömforrás,abból mindig több kell.Mondjuk,ha egy tábla csoki boldogsághormonokat szabadít fel a szervezetemben,akkor evidens,hogy rákapok,és legközelebb is fogyasztani fogom,sőt,alig várom,hogy újra kóstolhassam,mert vágyom rá,mert finom,mert valamilyen szinten függök tőle.Ilyesformán vélekedek a szexről is.Nekem jó,én élvezem,imádom.Ha bekapcsolom a tévét,és szembetalálkozom vele,akkor sem kapok infarktust,vagy elkapcsolom,vagy végignézem,de legtöbbször végignézem,mert olyan a hangulatom.Ebben mi van???Normális,felnőtt,dolgozó,tisztességes nő vagyok,van egzisztenciám,ÉS szeretem a szexet.Ettől nem vagyok dekányival sem rosszabb ember,mint mások.Bulizni is szeretek,és a szórakozóheyleken nem a tiniket lesem,hanem jól érzem magam.

Nem szeretnélek megbántani,de szerintem Te igenis prűd és maradi vagy,vagy besavanyodott,vagy pedig mindkettő.A tinik nem attól oylanok,amilyenek,hogy a spanyol sorozatban xy +keféli z-t,és ők pont odakapcsolnak,hanem azért,mert aszüleik nem érnek rá normálisan felnevelni őket.Nyilván nem is akarnak ráérni.Nyilván ezt is a mai világ hozta magával,az emberek rengeteget dolgoznak,a gyerekre meg nem jut idő,ezt értem,Te is jól tudod.Szóval ez sem a szexcentrikusságal függ össze,hanem egészen mással.Ez sem azok hibája,akik kedvelik a szexuális témákat,hanem teljesen más dolgok eredménye.

Szóval tényleg nem kéne általánosítanod,és ennyire kisarkítanod a dolgokat!

2011. márc. 31. 17:36
 27/44 anonim ***** válasza:
És természetesen mindenki gyökér...
 28/44 anonim ***** válasza:
Ahol én élek ott nem forog. Majd bele halok! Megyek és levágom és elrakom a mélyhütöbe jobb idökre! :-((
 29/44 anonim ***** válasza:
52%

"Mellesleg miért ne lehetne szex nélkül jegyben járni?"

Mert majd később jönnek a bajok :D Nem igaz, hogy nincsenek szükségleteid? :))

2011. márc. 31. 17:37
 30/44 anonim ***** válasza:
56%
ki a bu*i itt akkor?
2011. márc. 31. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!