Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak, idősebb párban, házasságban élők, máshol is van ilyen?
Párom egy tipikus agglegény, én vagyok talán a leghosszabb kapcsolata. 5 éve vagyunk együtt, sajnos a körülmények miatt nem költöztünk össze.
Mostanában hangoztatja, hogy 5 év eltelt már nem kíván, és merevedés se sikerült mostanában. Normális ez az 50 körüli férfiaknál? Hozzá kell tenni, hogy nehezen élvező vagyok így lehet hogy megunta. Van így más is? Mit tegyek vele? :(
szörnyű már
Nem mondom hogy normális, de elég gyakori. Én nem panaszkodom, az én párom is ötven éves, 10 éve vagyunk együtt, van amikor hetente szeretkezünk, van amikor csak havonta egy-kétszer. Szerencsére merevedési problémái nincsenek.
Az hogy a párod nem kíván, nem hiszem hogy a korával függene össze, inkább más problémák lehetnek a kapcsolatotokban.
Ez a parod koraban egy termeszetes folyamat, tehat a koraval jar.
Ebben a korban mar nem kivanjak ugy, hiszen a koruknal fogva mar csendesebbek lesznek es inkabb a nyugalomra vagynak.
Mi jóval fiatalabbak vagyunk, és a probléma ugyanaz...
Mit tegyél? Keress más férfit. Én legszívesebben ezt tenném, de házasok vagyunk. Szerintem már nem sokáig.
AMikor mar hangoztatja azt, az mar baj! Ugyanis jarhat a korral,
viszont lehet tenni ellene es ellehet menni egy kivizsgalasra pl.,
mivel lehet a sok stressztol, de lehet egy mas belso betegsegnek is a tunete,
mint erelzarodas. Ezt tapasztalatbol tudom. Viszont ekkor mar szukseges az, hogy a ffi belassa ezt, es tegye meg a szukseges lepeseket is, tehat menjen el egy teljes orvosi kivizsgalasra!
Mivel ezekben az esetekben ez gyogyithato, tehet nem feltetlen kell elfogadni azt, hogy termeszetes. Viszont vannak olyan ffiak, Akik mar eleve nem kivantak a szexet surun, tehat azoknal ez termeszetes folyamat.
Kicsit beleunhatott.Erre van is egy vicces példa az állatvilágban a bikáknál.A bika 2x nem párosodik egy nősténnyel sem.Ezért van az,hogy szinte soha nem látni legelésző bikákat,csak teheneket.A gazda kölcsönkéri,végigmegy a csordán és viszik a következő gazdaságba.Vagy mesterségen,mert még idegen tehén feromonjával befújt használt tehénnel sem lehet becsapni.
Szóval 5 év azért csak 5 év.
Egyébként ha lelkileg nem is működik a párod a fizikális teljesítményhez vehetsz neki tesztoszteron szint fokozót,táplálék kiegészítő boltban.50 évesen simán alap vitaminok között szedhetné.
A sikerélmény meg lehet,hogy lelkileg is visszabillenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!