Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nem undorodnátok egy olyan fiútól az ágyban aki tele van anyajeggyel? (Eléggé durván)
Természetesen NEM. Én magam is tele vagyok anyajeggyel (szerintem már jár 200 db fölött), és magamtól sem undorodom :D Egyszerűen jobban odafigyelek az anyajegyeimre (főleg a nagyokra), nem járok szoláriumba, és nyáron nem hanyagolom el a naptejet. Az anyajegy is olyan, mint a rendes bőr, csak több festék termelődik, hát istenem. Aki emiatt undorodik valakitől, az nézzen magába...
20/L
Ez a beszéd de sajnos a mai fiatalok nagyon sznobok,"igényesek" vagy legalábbis annak akarnak látszódni.
Hát köszi a véleményeteket
Jó ezt tudom magamról,hogy tökre gátlásos vagyok de mit csináljak?Egyszerűen ha pólóban kell megjelennem és van egy csinos lány mellettem tökre elszégyellem magam és ez nagyon zavar ,nem tudom jól érezni magamat csak pulcsiba:S
Szerintetek keressek egy pszihológust vagy kor haladtával gyengülni fog a félénkségem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!