Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti nem undorodnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nem undorodnátok egy olyan fiútól az ágyban aki tele van anyajeggyel? (Eléggé durván)

Figyelt kérdés
18/F
2011. márc. 30. 10:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért? Te undorodnál egy olyan lánytól, aki tele van anyajeggyel? Ez nem mérvadó :) 2o l
2011. márc. 30. 10:56
 2/18 anonim ***** válasza:
A párom elég durván tele van anyajeggyel, és soha meg sem fordult a fejemben, hogy ez undorító lenne. Imádom őt, minden egyes porcikájáért odavagyok, tehát abszolút nem zavarnak az anyajegyek.
2011. márc. 30. 10:57
 3/18 anonim ***** válasza:
De, undorodnék.
2011. márc. 30. 10:57
 4/18 anonim ***** válasza:
Csak az anyajegyek miatt nem.
2011. márc. 30. 10:58
 5/18 anonim ***** válasza:
A barátnőm tele van anyajegyekkel, és én így szeretem, még ha ő nem is tudja elfogadni őket.
2011. márc. 30. 11:01
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát igeen de nekem pl annyira nem tetszenek az anyajegyek és abból indultam ki,hogy ha elmegyek szórakozóhelyre így a lányok egyáltalán nem szeretik és én meg nem tudok mit csinálni ezek ellen.

Egész helyes vagyok meg divatos ruhák,de a mai fiatalok így teljesen elundorodnak és ez nekem nagyon rossz

És azért nekem is vannak igényeim egy csúnya lánnyal nem szeretnék én se összejönni,egyrészt mert nem tetszik kettő meg ha nemtetszik akkor nem is tudnék összejönni vele

2011. márc. 30. 11:01
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem szeplő az véletlen? Mert annyira durván anyajegyes testet el sem tudok képzelni!
2011. márc. 30. 11:02
 8/18 anonim ***** válasza:
De attól, hogy sok anyajegyed van, nem feltétlenül vagy csúnya. Fogadd el, érezd jól magad a bőrödben, és senkit sem fognak érdekelni az anyajegyeid. De ha te ezt sugárzod magadról, hogy legszívesebben elbújnál, mert csúnyának érzed magad, akkor persze, hogy a negatív hozzáállás semmi jót nem szül.
2011. márc. 30. 11:05
 9/18 Kései Sirató ***** válasza:
Szerintem menj el bőrgyógyászhoz, lehet, hogy néhány anyajegytől meg tud szabadítani, és ha kevesebb lesz, akkor jobban el tudod fogadni magad. Azzal is javítani tudod az önbizalmad és csajozni is könnyebben fogsz, ha eljársz edzőterembe, vagy komolyabban elkezdesz valamilyen sportot. Pl. biciklizni, úszni, futni, stb. Ha jó alakod van és jól érzed magad, az a pár anyajegy legfeljebb egyedivé tesz. nekem azt szokta mondani a pasim, hogy minden egyes anyajegyemet ismeri, és imádja. :)
2011. márc. 30. 11:09
 10/18 A kérdező kommentje:

Hát igeen egyrészt sok anyajegyem van másrészt meg tiszta szeplő is vagyok emellé

Csak a jobb karomon van 32 kisebb anyajegy és tele szeplő:D

Ugyhogy nehéz ezt elfogadni sajnos de majd probálkozom más választásom úgysincsen

2011. márc. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!