Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért vannak oda a katona/rendőr/tűzoltó pasikért?
"Százszor inkább egy kevésbé módos, de férfias pasi, mint egy buzeráns kis nyomorék aki mellett este félek azt utcán, na de attól, hogy őt fogja valaki megerőszakolni :D És tudom, hogy a barátnőim többsége is bukik a katonákra stb."
Kb. ugyanezt akartam írni!! :-)
nem silány a fizetésük.
nekem az mert én dolgozok napi 12 órát építőiparban.
ez nem olyan megerőltető mint a nehéz trafipaxolás..
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:26
Senki nem mondta, hogy a te munkád lebecsülendő, vagy "nem elég férfias". Csak nem értem, mit kell sajnálni ezt a pluszt a katonáktól stb, hogy a nők buknak rájuk. Mond, kinek fáj ez? :) Ha a te megjelenésed a hétköznapokban nem egy köcsögére emlékeztet, férfias vagy, akkor hol a gond. Ez olyan dolog, hogy a légiutas kísérő csajok sokaknak bejönnek... vagy most.. hirtelen nem jut eszembe, de vannak csajmunkák is, amiket szexinek vélnek. Ettől ezt nem fogom lebecsülni vagy siránkozni, hogy de azok "k.rvák" vagy hasonló (kivéve a playmate-ek, dehát azok mint azok - fizettek nekik, hogy meztelenkedjenek) de még azt is megértem. Egyébként láttam valahol egy szavazást, hogy a nők szerint mi a legszexibb, és a munkások (akik pl. épitkeznek) elég előkelen helyen voltak. Mivel az is férfias. És itt most nem azokról beszéltek, akik 60 évesek és folyamatosan beszólogatnak, meg úgy viselkednek mint egy utolsó paraszt. Én is láttam már nem egy szexi "munkást". De végeredményben lehet egy kettőskönyvelő/könyvtáros mellett kötünk ki, ki tudja, de attól még a rendőrök szexik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!