Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért vannak oda a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért vannak oda a katona/rendőr/tűzoltó pasikért?

Figyelt kérdés
Mi a jó az egyenruhában? Mert ha nem egyenruha lenne ezeken a pasikon, akkor észre sem vennék őket...
2011. márc. 29. 23:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
azok könnyen meghalhatnak szolgálatban és akkor fizet az életbiztosítás
2011. márc. 29. 23:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert az egyenruha dominánsnak mutat.

De vannak akik rendőrnők, katonalányok után nyáladzanak.

Tipikus sub verziója az ilyesminek a szobalány, titkárnő vagy iskoláslány fétis. Meg ugyanez pasiban is persze.

2011. márc. 29. 23:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert férfias.
2011. márc. 29. 23:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Azért az egyenruha nem tesz csodát, tehát egy ronda pasiból nem lesz hirtelen Adonis, de egy átlag v. jóképű pasin tényleg sokat dob.

Mi olyan szexi bennük? Nem tudom. Talán, hogy mindegyik elég férfias szakma, kell hozzá erő, bátorság stb., olyan dolgok amikért szeretjük a férfiakat és az egyenruha ezt testesíti meg.

18/L

2011. márc. 29. 23:36
 5/15 anonim ***** válasza:
8%

utolsó óriási tévedésben él :)

ti a pénzükért szeretitek őket/vagy a "nem pénzükért" nem...

http://www.youtube.com/watch?v=yyeu_EgPPtU

2011. márc. 29. 23:45
 6/15 anonim ***** válasza:

23:45 Azért elég fasza, hogy megmondod helyettük, hogy ki mit miért érez.

Különösen ezzel a fos poppunk Good Charlotteal kiegészítve. Most komolyan, mennyi vagy? 12?

2011. márc. 29. 23:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Már miért élne az utolsó tévedésben??

Egy magyar rendőr, vagy tűzoltós keresete igencsak silány. Mégis pl. én is odavagyok értük, csakúgy, mint a katonákért. És igen, azért mert férfias, mert azért igényel némi fizikumot. Párom is rendőr, és pl. a kiképzés nagyon jót tett neki:) Nem véletlenül mondják az öregek, hogy kár, hogy nincs már katonaság, a mai nyámnyila pasikra ráférne! Mert a vasalt hajú díszköcsög az jobb, mi? Százszor inkább egy kevésbé módos, de férfias pasi, mint egy buzeráns kis nyomorék aki mellett este félek azt utcán, na de attól, hogy őt fogja valaki megerőszakolni :D És tudom, hogy a barátnőim többsége is bukik a katonákra stb.

2011. márc. 29. 23:49
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:48

Pontosan. Azért, mert a klip gyenge minőségű, én 12 vagyok. Most linkeljem be a dalszöveget is? :)

2011. márc. 29. 23:52
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
...elottem szolonal a pont. :)
2011. márc. 29. 23:52
 10/15 anonim ***** válasza:
sorry..az utolsoelottinel az a bizonyos pont. -.-
2011. márc. 29. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!