Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Akkor keress olyan lányt, aki hajlandó orális szexre"! - mégis hogy megy ez?
Ha nekem ez történetesen fontos, hogy találok ilyen lányt? Ez a téma nem kerül elő csak úgy, két, még nem járó fiatal között...
NORMÁLIS HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT KÉREK.
ÉS NEM, NEM CSAK EZ FONTOS, NEM IS EZ A LEGFONTOSABB, DE EZ IS FONTOS.
KÍMÉLJENEK AZ OLYAN VÁLASZOLÓK, HOGY "HÜLYE ÖNZŐ SZEXMÁNIÁS" STB.
"Ma már rengeteg huszon éves fiú várja el a barátnőjétől hogy lecirmantsa. De ellentben a világ pénzéért sem nyalná ki. Sajna ez a mai társadalom egy része már majdnem hogy annyira undorodik a p*ncitól hogy már a farkát se meri oda belerakni, hanem csak a csaj szájába."
Szerintem ez inkább fordítva szokott lenni! Kinyalnám, képzeld! És nem a világ minden pénzéért, hanem ingyen, és önszántamból! Köszönöm a marha hasznos válaszodat, férfigyűlölőkém!
Kedves Kérdező!
nem olvastam végig a válaszokat, az eszmecsrét, de rendben, hogy nem ez a legfontosabb, de akkor is érdekesen jön le ez az egész. Nem inkább simán egy lányt kéne keresni, vele azon lenni, h minden frankó legyen, bele adjtaok mindketten a kapcsolatba, a többi meg majd jön, többek közt az orális szex. Mert így kiírva ezt a kérdést, kicsit vérlázító, h ezt az egy szempontot nevezed meg.
Ennyire rossz tapasztalataid vannak?
Ennyire. Mert ebben egyszerűen semmi alakíthatóságot nem tapasztaltam. Miért vérlázító? Ez egyszerűen összepasszolás kérdése. Ne legyünk már álszentek.
Más is fontos, csak ugyebár mást normálisan szóba tudsz hozni! Pl. "mik a hobbijaid", "akarsz-e gyereket", "mi az életcélod"
"a többi meg majd jön, többek közt az orális szex"
Hát én nem ezt tapasztaltam. Ha tudnám, hogy ez igaz, tojnék erre a kérdésre, és megvárnám türelmesen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!