Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Akkor keress olyan lányt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Akkor keress olyan lányt, aki hajlandó orális szexre"! - mégis hogy megy ez?

Figyelt kérdés

Ha nekem ez történetesen fontos, hogy találok ilyen lányt? Ez a téma nem kerül elő csak úgy, két, még nem járó fiatal között...

NORMÁLIS HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT KÉREK.

ÉS NEM, NEM CSAK EZ FONTOS, NEM IS EZ A LEGFONTOSABB, DE EZ IS FONTOS.

KÍMÉLJENEK AZ OLYAN VÁLASZOLÓK, HOGY "HÜLYE ÖNZŐ SZEXMÁNIÁS" STB.

2011. márc. 29. 19:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ma már rengeteg huszon éves fiú várja el a barátnőjétől hogy lecirmantsa. De ellentben a világ pénzéért sem nyalná ki. Sajna ez a mai társadalom egy része már majdnem hogy annyira undorodik a p*ncitól hogy már a farkát se meri oda belerakni, hanem csak a csaj szájába.
2011. márc. 31. 21:03
 32/41 anonim válasza:
5ös út...10-20 km budapesttől..azok 99%-ban szopnak..a maradék 1%-nak nincs szájuk
2011. márc. 31. 21:05
 33/41 A kérdező kommentje:

"Ma már rengeteg huszon éves fiú várja el a barátnőjétől hogy lecirmantsa. De ellentben a világ pénzéért sem nyalná ki. Sajna ez a mai társadalom egy része már majdnem hogy annyira undorodik a p*ncitól hogy már a farkát se meri oda belerakni, hanem csak a csaj szájába."

Szerintem ez inkább fordítva szokott lenni! Kinyalnám, képzeld! És nem a világ minden pénzéért, hanem ingyen, és önszántamból! Köszönöm a marha hasznos válaszodat, férfigyűlölőkém!

2011. márc. 31. 21:15
 34/41 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt írhatad volna, hogy tudsz és szeretsz nyalni. és akkor én se így állok a kérdésedhez. amugy így már tudod a randin ajánlani a csajnak hogy szereted a 69 pózt. így több esélyed is van, meg le is cirmantanak.
2011. márc. 31. 21:23
 35/41 A kérdező kommentje:
Ez már hasznosabb volt. Köszönöm.
2011. márc. 31. 21:26
 36/41 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

nem olvastam végig a válaszokat, az eszmecsrét, de rendben, hogy nem ez a legfontosabb, de akkor is érdekesen jön le ez az egész. Nem inkább simán egy lányt kéne keresni, vele azon lenni, h minden frankó legyen, bele adjtaok mindketten a kapcsolatba, a többi meg majd jön, többek közt az orális szex. Mert így kiírva ezt a kérdést, kicsit vérlázító, h ezt az egy szempontot nevezed meg.

Ennyire rossz tapasztalataid vannak?

2011. márc. 31. 21:32
 37/41 A kérdező kommentje:

Ennyire. Mert ebben egyszerűen semmi alakíthatóságot nem tapasztaltam. Miért vérlázító? Ez egyszerűen összepasszolás kérdése. Ne legyünk már álszentek.

Más is fontos, csak ugyebár mást normálisan szóba tudsz hozni! Pl. "mik a hobbijaid", "akarsz-e gyereket", "mi az életcélod"

2011. márc. 31. 21:39
 38/41 A kérdező kommentje:

"a többi meg majd jön, többek közt az orális szex"

Hát én nem ezt tapasztaltam. Ha tudnám, hogy ez igaz, tojnék erre a kérdésre, és megvárnám türelmesen.

2011. márc. 31. 21:40
 39/41 anonim ***** válasza:
Nem vagyok álszent, csak érdekelt, mert nem mind1, h ez életed legnagyobb katasztrófája, úgy h te semmit nem teszel le az asztalra, vagy pedig tényleg ilyenekkel sikerült összeakadnod.
2011. márc. 31. 21:41
 40/41 A kérdező kommentje:
Szerintem én letettem dolgokat az asztalra, én szoktam küzdeni a kapcsolatomért. Én nem úgy kérném ezt, hogy én meg semmit sem teszek meg a barátnőmért.
2011. márc. 31. 21:42
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!