Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Akkor keress olyan lányt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Akkor keress olyan lányt, aki hajlandó orális szexre"! - mégis hogy megy ez?

Figyelt kérdés

Ha nekem ez történetesen fontos, hogy találok ilyen lányt? Ez a téma nem kerül elő csak úgy, két, még nem járó fiatal között...

NORMÁLIS HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT KÉREK.

ÉS NEM, NEM CSAK EZ FONTOS, NEM IS EZ A LEGFONTOSABB, DE EZ IS FONTOS.

KÍMÉLJENEK AZ OLYAN VÁLASZOLÓK, HOGY "HÜLYE ÖNZŐ SZEXMÁNIÁS" STB.

2011. márc. 29. 19:29
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

A lányok nagy része szereti. De ne az ilyen 16-18 évesektől várd el, mert a gyengébb nem képviselői gyakran lassabban ismerik fel a vágyaikat - és a külső megerősítés is fontos nekik.

Volt olyan leányzó az életemben, aki régen undorodott az orális szextől, most meg imád szopni. Egy másik régen konzervatív volt, mindentől elzárkózott, de legutóbb mikor nála jártam, találtam egy lovaglópálcát meg egy bilincset a szobájában.:D

Randin meg nehogy felhozd a témát, mert attól megijednek, és jönnek ide feltenni a hülye kérdéseiket, hogy "most akkor csak azt akarja?"

Ha már megkedvelt és biztonságban érzi magát, akkor úgyis nekiáll utalgatni. De olyat is láttam, hogy egyszercsak spontán nekiállt teljesen nyíltan a szexről beszélni.

Ne csináljunk úgy, mintha a nőknek nem lenne igényük a szexre, vagy ne lennének sajátos vágyaik - csak máshogy működnek.

2011. márc. 29. 21:46
 22/41 A kérdező kommentje:
de ha nem teszem fel a kérdést, honnan fogom tudni? várok...?
2011. márc. 29. 21:51
 23/41 anonim ***** válasza:

elmondom mi vagy ha nem sértődsz meg..

egy elvetemült f*szparaszt xD

2011. márc. 29. 22:02
 24/41 A kérdező kommentje:
köszi. ilyen embertől, mint te, semmin se sértődök meg. trágár szavakkal elég könnyű dobálózni, rendes indoklást írni már kevésbé.
2011. márc. 29. 22:04
 25/41 A kérdező kommentje:
tipikusan az az ember vagy, aki szerint nem lehetnek vágyai a férfiaknak, és akinek mégis, azt elküldöd a francba
2011. márc. 29. 22:06
 26/41 anonim ***** válasza:

Az úriember olyan vadállat, aki megtanult várni.:)

Amúgy meg nem vársz, mert az időt gondosan felhasználod arra, hogy megismerd a lányt - mert a szex fontos, de van még egy-két dolog, ami számít egy kapcsolatban.;)

2011. márc. 29. 22:26
 27/41 anonim ***** válasza:

Komolyan képes lennél szakítani egy lánnyal azért, mert nem elégít ki orálisan, még akkor is, ha szerelmes vagy és a szex is jó? Nem értem.

A szeretkezés arról szól, hogy szívből adsz valamit magadtól - magadból, és örömmel fogadod, bármit kapsz. Nem lehet semmit kierőszakolni.

Ha neked nagyon fontos ez a dolog, akkor jobb tisztázni a kapcsolat elején, hogy ha nem is rögtön, de később a lány vesse be nyelvtudását.

2011. márc. 30. 10:32
 28/41 anonim ***** válasza:
58%
jézus én leírtam az igazat mert az tényleg beteges hogy így kivagy akadva hogy ezt a kérdést feltetted.. -.-" 2 (pl..) olyan lányból aki nem hajlandó az orális szexre nem lehet azt a következtetést levonni hogy akkor kevesen..
2011. márc. 30. 12:39
 29/41 anonim ***** válasza:
de ha tényleg nem sértődsz meg akk minek szólsz vissza?XD
2011. márc. 30. 12:41
 30/41 anonim ***** válasza:
26%
Azért egy lányon akár ránézésre is látszik hogy milyen típusú, az érettebb nők biztos leszopnak a nyávogós libák nemvalószínű.
2011. márc. 31. 20:38
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!